Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom olivenolje og rapsolje

Olivenolje, også kalt ? Flytende gull ?, Er frukt olje produsert ved sliping oliven og utpakking av olje ved mekaniske eller kjemiske midler. Det har vært mer enn bare mat til mennesker, men også medisinske og noen ganger regnes magisk grunn av sine mange bruksområder og helsemessige fordeler. den inneholder enumettet fett som er gode fettstoffer som kan være fordelaktig for helsen. Olivenolje har høye nivåer av gode fettstoffer i forhold til andre typer olje tilgjengelig i markedet.
Motsatt Rapsolje er produsert ved utvinning av spesielt hybridisert raps planter. Canola er en forkortelse av ? Canadian Oil, Low Acid ?. Det sies at rapsolje er egnet til menneskelig konsum. Imidlertid sin viktigste kilde, de raps planter, inneholder innhold av erukasyre som er giftig for levende ting spesielt mennesker. Dermed hevder det å bli egnet til menneskelig konsum er noe underfundig som den også inneholder flerumettet fett som ikke nødvendigvis dårlig, men bedre mindre av det enn mer. rapsolje er i utgangspunktet raps og det bør bemerkes at rapsolje brukes som en innsektsmiddel og brukes for lette industri. Det faktum er tydelig nok for oss til å tenke to ganger før du plukker opp en flaske rapsolje i markedet. Dag, er det viktig å ta hensyn til våre dietter. Utrolig, selv oljetype vi forbruker kan fare vår helse uten engang å merke det
Olivenolje er den eneste vegetabilske oljen som har mange helsemessige fordeler, og det er ikke bare en ren ingrediens i våre oppskrifter det er en utmerket kreft inhibitor. det kan kontrollere blodsukkeret og reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Bruk olivenolje i stedet for rapsolje kan føre deg til en sunnere og montør kroppen.
Når det gjelder prissammenligning mellom oliven og raps olje, rapsolje koster mindre enn olivenolje, er selve grunnen til at raps rasktflytende i markedet i dag i motsetning til olivenolje ? -s marked status. prisen er kanskje den eneste fordelen med rapsolje mot olivenolje olivenolje kan være litt dyrt men fordelene langt oppveier kostnadene Og det er ingenting mer verdifull enn vår helse
Oppsummering. :
en. Olivenolje inneholder høye nivå av enumettet fett som er gode fettstoffer mens rapsolje inneholder innhold av erukasyre som kan være skadelig.
to. Rapsolje er egentlig rapsolje som passer til konsum, mens olivenolje er pro -helse olje.
tre. Olivenolje brukes ikke som en ingrediens i våre oppskrifter, men har medisinske formål også. The Rapsolje, derimot, mangler denne kvaliteten.
4. Rapsolje kan koste mindre enn olivenolje, men sistnevnte ?-s fordelaktige kvaliteter er gode equalizere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------