Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom borgerlig og sonate

Hyundai Sonata er en koreansk -produsert mellomstor sedan. Det har gått mye av revisjoner allerede og det har blitt en av de mest populære lokaltogene biler i dag. Sonata er først og fremst et low- end bil som bare er tilgjengelig i sedan kroppstype.
Sonata har praktiske er dens beste egenskap. Men det er også dens feil som det mangler personlighet som kan ta en kjøper ? -s oppmerksomhet. Likevel er det for handelen jegere som ønsker det beste bang for buck sin.
Den koreanske Bilen har en 175 hestekrefter med 168 pund-fot dreiemoment. Det trekker av 21 mpg i byen og 32 mpg på motorveien. Drivstofftanken Kapasiteten er 17. 7 liter. det har flotte interiører med mange funksjoner. garantien er imponerende også. Veldig billig bil vurderer de fordelene det gir. MSRP serien er $ 18. 700 ? Â ± $ 26. 550. Honda Civic, derimot, er en Japan laget bil som kan skilte med pålitelighet og overlegne teknikk. det har vært en av de mest populære småbiler i USA siden lanseringen nesten fire tiår siden. Blant konkurrentene har den perfekte blanding av høy kvalitet design og topp drivstofføkonomi med en komfortabel pris.
Den japanske bilen har vært en etablert tilstedeværelse i den kompakte bilen scenen. Den presisjonsmaskinkonstruksjon og radikale design gir den stil og appell. Siden lanseringen har det bygget et rykte for pålitelighet og ytelse. Avhengig av preferanse, kan sjåfører velge mellom sedan og coupe typer kroppen.
Bortsett fra den prestasjonsorienterte GX og SI trims, har Civic en 140 -hestekrefter motor med 128 pund-fot dreiemoment, og det er en av de mest drivstoffeffektive biler i dag som den har 26 mpg i byen og 34 mpg på motorveien. Den har en litt lavere drivstofftank  ± 13 2 liter
Det er en av de mest praktiske bilene å ha med en MSRP utvalg av $ 15. 455-. $ 25. 340
Oppsummering :
1. Når det gjelder hestekrefter, har Sonata mer motorkraft enn Civic Sonata har et høyere dreiemoment som gjør det akselererer raskere enn Civic.
to. Sonata har en høyere tank kapasitet enn Civic.
tre. Stylewise, mangler Sonata finpuss at Civic kan gi. Civic er ren stil, økonomi og personlighet mens Sonata er rett og slett bare praktisk.
4. The Civic Trumps Sonata når det gjelder drivstofføkonomi.
fem. Civic kan ha mer imponerende kjøreegenskaper, men Sonata har ri bedre komfort pga sin romslige takhøyde, beinplass og baksetet.
6. The Civic har sedan og coupé karosseriversjoner mens Sonata er bare i sedan type.
7. den msrp differansen av de to bilene er ikke veldig viktig, men Civic ville koste mindre enn Sonata Civic er også kjent for å ha en bedre videreselge verdi
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------