Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom alle formål mel og kake mel

Hvis du er bare en nybegynner i baking, er du nødt til å bli forvirret når du kommer over oppskrifter som krever spesielt for kake mel for de fleste av oss generelt tro at alle formål mel kan brukes for de fleste baking. imidlertid ikke hva slags mel du bruker til baking av kaker, bakverk og brød gjøre en stor forskjell for sluttresultatet.
den viktigste forskjellen mellom kake og all mel er mengden protein innhold i den. proteininnholdet i melet påvirker mengden av gluten skapt mens elte og leavening melet. Gluten er ingenting, men aminosyre tråder som gjør melet mer elastisk eller mindre elastisk når mel blandes med vann og knadde siden de er ansvarlige for å holde luft eller gass som er opprettet innenfor deigen mens elte og leavening melet. med andre ord, gluten er elementet ansvarlig for sluttresultatet enten tøff som i brød eller luftig og smuldrete som i kaker eller bakverk. Vanligvis består kake mel av 7-8% av proteininnholdet mens generell alle formål mel består av 11-12% av proteininnholdet.
Klima også påvirke mengden av proteininnholdet i hvete og typisk, i USA, alle formål mel laget av hvete dyrket i Sør- statene har et proteininnhold på bare syv. 5-9. 5 %, mens alle formål mel laget av hvete dyrket i Nord- statene har et proteininnhold på 11-12%. En annen forskjell er at kaken mel kalles " svake " mel som sin sjef ingrediens er myk hvete mens alle formål mel er en kombinasjon av både hard og myk hvete. alle formål mel kan ikke kalles «sterk» mel men faller et sted mellom sterk og svak som det krever noe som brød mel som inneholder mer vanskelig hvete å bli kalt sterke mel.
Dessuten er alle formål mel ikke så finmalt som kake mel grunn som det er en forskjell i strukturen både mel. Noen kokker og bakere si at kaken mel chlorinated å gjøre det surere og absorberer vann raskt for å gjøre kaken stige og satt godt.
Hvis en oppskrift ber om kake mel spesielt, er det bedre ikke å erstatte med noe annet mel, men generell erstatning formel for en kopp kake mel tilsvarer 1 kopp alle formål mel minus to spiseskjeer. Noen sier også at du kan legge til ca 2 spiseskjeer cornstarch til alle formål mel
Oppsummering :
En Hovedforskjellen mellom de to mel er mengden av protein som finnes i dem som påvirker gluten eller elastiske kvaliteten av melet. Cake mel har lav proteininnhold, rundt 7-8%, mens alle formål mel har rundt 11-12%.
to. Cake mel er laget av myk hvete mens alle formål mel er en kombinasjon av både hard og myk hvete.
tre. Cake mel er finmalt og klorerte noen ganger så mot alle formål mel.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------