Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom LG Viewty og LG Viewty lite

Viewty er en berøringsskjerm mobiltelefon fra LG som ser ut som mange av de siste berøringsskjermen telefoner flom markedet. En senere versjon kalt Viewty II ble utgitt, og den opprinnelige Viewty sett som ble produsert var pakket og omdøpt til Viewty Lite. Teknisk sett Viewty og Viewty lite er helt identiske, og det var absolutt ingenting forandret på telefonen bortsett fra navnet. Men det samme kan ikke sies om hele pakken.
Viewty kom med noen få ekstra tilbehør i boksen som et hodesett og USB-kabel. Disse tingene er fraværende på Viewty Lite, men kan kjøpes separat. LG har også reprises det Viewty lite i for å gjenspeile endringene og den relative alder av mobiltelefonen. Unødvendig å si, er det billigere å både originalen Viewty og Viewty II. med alt dette sagt, er den Viewty lite fremdeles en meget dyktig mobiltelefon. tre. 0 tommers touch skjerm som dominerer fronten av enheten er ganske stor, men ikke den største du kan få. Det er også 3G stand og kan laste ned på HSDPA hastighet som er mye raskere enn de vanlige UMTS-nettverk, hvis nettverket støtter det. Du kan bruke denne hastigheten for å laste ned media eller å surfe på internett med den medfølgende nettleseren. kameraet i Viewty og Viewty Lite er også helt i stand den har et 5 megapiksel sensor som kan ta bilder opp til en oppløsning på 2592 av 1944 piksler og bruker optikk av en Schneider-Kreuznach -objektiv.
det er egentlig ingen reell forskjell mellom Viewty og Viewty lite siden de er helt identiske. Du har sannsynligvis ikke kan få noen av de originale Viewty pakke som Viewty Lite pakken har erstattet det. Selv om du kan få en Viewty, kjøpe en Viewty lite fortsatt har sine fordeler, spesielt hvis du allerede har kabler og hodetelefoner. du vil også ha valgfrihet i tilfelle du ønsker å ha en bedre headset fra en annen produsent
Summary :
en LG Viewty og Viewty Lite telefoner er nøyaktig. identisk
to. den Vewty var pakket og relabeled inn Viewty Lite med innføringen av Viewty II
tre. Den Viewty Lite ikke lenger kommer med de samme elementene som den Viewty gjorde
4. Den Viewty Lite er priset lavere enn det opprinnelige Viewty
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------