Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom tastatur og piano

et tastatur eller en elektronisk tastatur generelt spiller omkodet lyder som svar til tastene trykkes mens en Piano er et musikkinstrument som skaper lyd gjennom slagverk og strykere.
Et tastatur har generelt lyder spilt på den og den i utgangspunktet syntetiserer disse og spiller dem tilbake i respons til nøklene trykket. det har ikke noen måte å produsere eller skape en lyd og av den grunn aldri går ut av tune. Et tastatur er elektronisk utstyr og de viktigste delene består av et tastatur som er mye som det av et piano og generelt er den eneste bevegelige delen på et tastatur. Under tastaturet er nøkkelen matrise som faktisk er et kretskort som tastene berøring når den trykkes. Denne matrisen utløser kommandoene. Det er en programvare for å tolke brukerens input og skape en utgang. Dette er vanligvis innebygd på chips det vil som regel også inneholde høyttalere eller forsterker kontakter å kanalisere lyden av tastaturer bør generelt sett har en rekke gode alternativer som fløyte, trommer, piano, orgel, osv. det er også innspillingen anlegget slik at du kan ta opp noen av dine komposisjoner. Pianoet derimot er et musikkinstrument som fysisk produserer lyden. Når en nøkkel i piano trykkes en liten hammer treffer en stålstreng og en demper heiser fra strengen. Etter streiken hammer returer og strengen vil fortsette å vibrere. Denne vibrasjonen resonerer over en bro og inn en lyd bord produserer hørbar lyd. Når nøkkelen er løftet spjeldet igjen kommer på strengen stanse vibrasjon og slutter lyden. lyden av piano kan variere med tid som strengene løsne eller hammer følte stivner og de trenger konstant vedlikehold. Delene må stadig skiftes ut og overhalt. Flytte et piano er også en stor oppgave som det kan bli ødelagt på grunn av størrelse og vekt eller deler kan bli fordrevet, og det kan gå ustemt.
de tastaturer i forhold til pianoet er mye mer økonomisk i pris og ikke krever regelmessig vedlikehold en piano krever. ville imidlertid musikkelskere og profesjonelle piano spillere fortsatt høre en piano ytelsen snarere enn et tastatur ytelse.
Oppsummering
en. Keyboard er en elektronisk utstyr som spiller lyder mens et piano er et musikkinstrument som skaper lyd gjennom slagverk og strykere.
to. være elektronisk utstyr tastatur krever lite vedlikehold mens pianoer krever konstant vedlikehold og reservedeler.
3. Tastaturer er mye økonomisk i forhold til pianoer.
4. pianoer er det foretrukne instrumentet for profesjonelle musikere samt musikkelskere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------