Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom drypp og brygget kaffe

Asking for forskjellen mellom drypp og brygget kaffe er som å spørre hvordan en bil og en bil forskjellig. I den mer generelle betegnelsen, er brygget kaffe summen av hvilken som helst kaffe preparatet kan det være beredt gjennom en kaffetrakter, en fransk presse eller gjennom en såkalt " drypp ". Alle de resulterende kaffe produkter, kan uansett hvordan den ble tilberedt, skal klassifiseres som brygget kaffe. den bredere brygget kaffe har sitt utvalg av resulterende smaker avhengig av hvordan det er bearbeidd; mens, er drypp kaffe en av de forberedelsene som gir en bestemt bestemt smak av brygg.
Lage kaffe med et drypp kaffetrakter innebærer bruk av en dryppende manøver av en nesten -kokt vann som passerer gjennom jordet eller brent kaffe på et filter som resulterer i ' drypp. " Dette fører til andre viktig forskjell at drypp kaffe bruker filtre. Disse filtrene, som brukes over hele verden, kan gjøres opp av en rekke materialer som papir, tynne metall skjermen ark og selv plast. sistnevnte er mer populært i dag på grunn av dens positiv miljøeffekt. mindre en brygget kaffe er utarbeidet etter et drypp, er det mest sannsynlig at det ikke brukte en form for kaffe filtrering enhet. Gjennom handling av tyngdekraften, er de drypper faktisk består av vann og viktige kaffe olje ekstrakter, som deretter samlet i en kaffe samle mottaket ( en kaffe -bassenget ) umiddelbart nedenfor. Filter, i et drypp kaffe set -up, er ansvarlig i fangst de unødvendige kaffe oljeekstrakter som ikke bør blandes med resulterende brygget kaffe blanding. Disse oljene, betegnes som brukes kaffegrut, er mest sannsynlig de tyngre Ones forhold til de lettere kaffe oljer som passerte gjennom filteret.
Generelt kan det nå bli observert at drypp kaffe og brygget kaffe er begreper som blir brukt om hverandre på grunn av sine meget nære betydninger om kaffe preparatet, men det må være kjent at drypp kaffe er det mer spesifikke kaffe forberedelse som gir en annen type kaffe i sammenligning med andre kaffe tilberedningsmetoder
Oppsummering :
en Drip kaffe gir en bestemt eller bestemt smak mens brygget kaffe kan produsere ulike smaker, avhengig av hvordan det var. forberedt.
to. Drip kaffe gjør bruk av et filter mens brygget kaffe ikke, med mindre det er gjennom et drypp mekanisme
tre. Drip kaffe er en spesiell type kaffe forberedelse mens brygget kaffe er den mer generelle betegnelsen på en gruppe av kaffe preparater.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------