Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom bordsalt og havsalt

Bordsalt er hentet fra gruver eller sjøen og er kommet til etter å ha fjernet urenheter ved en industriell prosess. Havsalt derimot oppnås ved inndamping sjøvann. Det har et høyere innhold av mineraler enn bordsalt og anses derfor å være et sunnere alternativ.
bordsalt er den mer utbredt variasjon. det går gjennom en raffineringsprosess som gjør unna med alt naturlig forekommende mineraler. i stedet er det noen ganger befestet ved tilsetning av jod for helsemessige årsaker. At bortsett det kan være andre kjemikalier tilsetningsstoffer som natrium silicoaluminate, kalsiumfosfat, eller magnesiumkarbonat som bidra til å forhindre klumper.
Havsalt vokser i popularitet som en helse alternativ til bordsalt, men det er dyrere enn tidligere. Forekomsten av naturlig forekommende mineraler og sporstoffer som jod, magnesium og kalium, gi den et friskere og lettere smak enn bordsalt. det er nemlig dyre og øvre enden varianter som Esprit du Sel eller Fleus de Sel fra Frankrike som er kjent for sin enorme smak og er veldig etterspurt. Havsalt og bordsalt har omtrent den samme kjemiske sammensetningen, natriumklorid. Men den virkelige forskjellen ligger i deres smak og tekstur med havsalt scoring på denne. De tilhengere av havsalt hevder at fordi bordsalt blekes av alle mineraler det er faktisk skadelig for menneskekroppen som det fører til vann oppbevaring. Fordi havsalt er mineralrik det hjelper bedre regulere blodtrykket. det har den ekstra fordelen av å stabilisere hjerterytme, balansering blodsukker, bedre absorpsjon av matrester som fører til forbedret fordøyelse og clearing slim fra lungene.
En indikator for en salt være havsalt er at det ikke vil være ren hvit i fargen motsetning bordsalt. Det vil vanligvis ha flekker av rosa i den, sto for tilstedeværelse av mineraler i den. en annen forskjell mellom de to versjonene av salt er at i motsetning bordsalt, bør havsalt legges til mat etter matlaging Dette er for å beholde mineralene i salt som vanligvis blir ødelagt i stekeprosessen <. br /> Noen mennesker går til omfanget av å si at til tross for sin uberørte hvite fargen bordsalt er en død salt som det er ribbet for alle sine mineraler, som ble fjernet mens de forbereder den. Sea salt på den annen side er et levende salt teaming med smaker fra sine mineraler
Oppsummering :
En tabell salt er hentet fra gruver eller sjøen og er kommet til etter fjerner urenheter ved en industriell prosess. Havsalt derimot oppnås ved inndamping sjøvann.
to. Havsalt har et høyere innhold av mineraler enn bordsalt og anses derfor å være et sunnere alternativ.
tre. Tabell salt er den mer utbredt variasjon.
4. Havsalt har naturlige mineraler i den mens bordsalt kan være beriket med jod og andre kjemikalier tilsetningsstoffer som natrium silicoaluminate, kalsiumfosfat, eller magnesiumkarbonat som bidra til å forhindre klumper.
fem. Havsalt vokser i popularitet som en helse alternativ til havsalt, men det er dyrere enn den tidligere.
6. Sea salt er ment å smake bedre enn bordsalt.
7. bordsalt anses som død salt mens havsalt regnes som en levende en.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------