Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Honda Accord lx og ex

Honda Accord er en av de mest solgte bilene i verden. Selv om Honda Accord kommer i ulike modeller, LX og EX -modellen er de viktigste samsvarer modellene.
den Honda Accord EX, som er en premium modell, er en avansert versjon av Honda Accord LX, som er grunnmodellen.
Når man sammenligner motorer av begge modellene, har Honda Accord EX en kraftigere motor. Mens Honda Accord EX er utstyrt med en 2. 4 L, 190 hk motor, er Honda Accord LX utstyrt med en 2. 4 L, 177 hk motor.
Når man sammenligner hjulene, kommer Honda Accord EX med en 17-tommers lettmetallfelger og Honda Accord LX er utstyrt med 16- tommers lettmetallfelger. Annen lagt funksjoner som er sett i Honda Accord Ex er månen taket, oppvarmede seter, oppvarmede speil, blå omgivelsene konsoll lys, Rear HVAC Vent og sidespeil. Disse funksjonene kan ikke sees i Honda Accord LX versjon. sitteplasser justeringer er også forskjellig i begge samsvarer trims. Mens førersetet i Honda Accord EX kommer med en ti -veis elektrisk justering, som inkluderer strøm korsryggstøtte, har førersetet i Honda Accord LX bare en åtte Way strøm justering.
Kommer til egenvekt, kommer Honda Accord Ex med mer vekt enn LX modellen. Mens Honda Accord EX har en egenvekt på 3278 kg, kommer LX samsvar varianten med 3221 kg Egenvekt. i forhold til takhøyde, har LX -modellen en liten kant. Men begge de trimmer har nesten den samme benplass og lasteplass.
i sikkerhet, både trimmer har nesten den samme spesifikasjoner som kollisjonsputer, makt assistert rack og pinion styring, multi link bakre suspensjoner, VGR. Men Honda Accord EX har en ekstra funksjon i Power- Assisted ventilerte skivebremser foran /Solid skivebremser bak, som ikke er sett i LX modell.
Når man sammenligner prisen, kommer Honda Accord EX til en høyere pris.
Oppsummering
en. Honda Accord EX er premien modellen og Honda Accord LX er grunnmodellen.
to. Mens Honda Accord EX er utstyrt med en 2. 4 L, 190 hk motor, er Honda Accord LX utstyrt med en 2. 4 L, 177 hk motor.
tre. Honda Accord EX kommer med en 17-tommers lettmetallfelger og Honda Accord LX er utstyrt med 16- tommers lettmetallfelger.
4. Honda Accord Ex har lagt funksjoner som månen taket, oppvarmede seter, oppvarmede speil, blå omgivelsene konsoll lys, Rear HVAC Vent og sidespeil, som ikke er sett i Honda Accord LX versjon.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------