Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom krystall og glass

Det er veldig vanskelig å nevne levende forskjell mellom krystall og glass. Fundamentalt, kan det bli erklært som krystaller faller inn i kategorien av glass universelt men alle glass kategoriene ikke kan hevdes å være krystaller. Det er tilstedeværelsen av bly mengde i glass som kan tilskrives krystaller, som varierer fra sted til sted og region til region. den viktigste aspektet i å definere kategorien krystall er blyinnholdet i glass. denne identifikasjonen av krystall varierer på de standarder for bestemte steder.
Ledningen stoff i et produkt bestemmer nøyaktig kategorisering av det bestemte produktet og merket som krystall eller glass. Europa har sin egen standard for merking og bestemme kategorien av produktet. Produkter som inneholder 4-10 % av blyoksid er kategorisert som glass varer de har en annen kategori innført for å markere produkter med bedre mengden bly innhold materialene som har 8-. 10 % av blyinnhold er klassifisert som blyglass. Glass produkter som inneholder blyinnholdet 10-30% er definert som krystaller. Når blyinnholdet overskrider grensen på tretti prosent de betegnes som bly krystaller.
Scenariet er helt annerledes i USA, hvor bare én prosent av blyinnhold i et produkt får merkelappen krystall ware. Andre land i verden har sine egne kalibreringsstandarder i å definere krystaller, men de er sikkert ikke så strenge som europeerne generelt innhold av bly tre prosent på det laveste nivået til maksimalt femten prosent. kvalifiserer for merking som krystaller i de fleste andre deler av verden. Krystall og glass er smeltet til å skape vakre krystall og glass varer. Crystal varer foretrekkes for briller og er beundret av folk flest.
Derfor er betydningen av glass og krystaller ment å betegne forskjell i deres blyinnhold. europeerne behandle noe over ti prosent er krystall, men amerikanerne behandler noe over en prosent som krystall. tilstedeværelsen av bly skaper mykhet i materialet som er brukt av håndverkere for utsøkt skjæring og gravering formål å produsere gjenstander av kunst. Ledningen gjør glasset tyngre og naturlig lys blir diffracted. Videre nærvær av barium i materialet gir høy kvalitet diffraksjon av lys.
Forskjellen mellom krystall og glass er krystallklar og kan være preget av det blotte øye. Krystallysekroner er eksempler på å skape spektrum av lys og gnisten når lyset faller på dem. det blendende kvaliteten på krystallen er lett identifiserbar ved synet.
Oppsummering
1. Crystal inneholder bly. Glass inneholder ikke bly element.
2. Crystals er i utgangspunktet glass. er Briller ikke krystaller alltid.
tre. er Crystals tunge materialer. Glass er lettere materiale.
4 Lys diffracts gjennom krystaller Light diffract ikke gjennom vanlig glass
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------