Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom cupcake og muffins

med en kopp rykende varm kaffe, eller et glass skummende kald melk, kan ingen benekte at et wienerbrød er en velkommen godbit. Hvis du går inn i et bakeri, er det mange kaker fra å velge mellom, hvorav noen ser forbausende annerledes, for eksempel wienerbrød til noen som ser bemerkelsesverdig likt som cupcakes og muffins. Mens de gjør ser like ut, cupcakes og muffins faktisk har mange forskjeller.
definisjon av Cupcake og Muffin
Cupcake "er en liten kake bakt i en spesiell panne som kan bli spist av en person i en sittestilling. Bortsett fra størrelsen, de har alle de samme attributtene til en kake som kan inkludere frosting og andre dekorasjoner.
Muffin "er et lite brød bakt i et grunt, rund panne. Motsetning til tradisjonell brød, muffins generelt har mer smør og sukker i dem. History of Cupcake og Muffin
Cupcake " ble opprinnelig bakt i små keramikk kopper kalt ramekins før Muffin Pans var allment tilgjengelig. Deres navn kom fra det faktum at de ble bakt i en faktisk kopp. Senere kunne cupcakes referere til enten små eller vanlig størrelse kaker som ingredienser ble målt i kopper, ts, osv., I stedet for måling av vekten.
Muffins ' ble opprinnelig bakt hjemme og var bare små brød -aktige tillegg til et måltid. Men som kaffebarer begynte å ta av, muffins ble en sunn og mer prestisjefylt erstatning for donuts eller andre bakverk. dag, men noen muffins er så lastet med sukker, sjokolade, eller nøtter som de er like usunn som smultringer de opprinnelig ble erstattet.
Utseende av cupcakes og muffins
Cupcake " mesteparten av tiden har glasuren på toppen og muligens sprinkles. Cupcakes er generelt sjokolade, vanilje, eller en virvel. Noen cupcakes konfetti stil, noe som betyr at vanilje kaken har små biter av regnbuens farger godteri blandet inn med smør.
Muffins "kan ha en tynn glasur eller frosting toppes over toppen, men vil ikke ha en tykk bunke av ising. de har som regel stir- ins som frukt, nøtter eller sjokolade. toppen av muffin er betydelig større enn bunnen av muffins.
hvor du kan finne Cupcakes og Muffins
Cupcake "-funksjonen på barns Bursdagsfeiring eller office-funksjoner der skjæring og servering kake er for vanskelig.
Muffin "ansett som en frokost mat eller mat å ha med kaffe når som helst på dagen
Oppsummering :
en Cupcakes og muffins er like i form men en cupcake bruker en kake oppskrift og en muffin bruker en brød oppskrift.
to. Cupcakes har vært populære melis godbiter i årevis mens muffins bare vunnet popularitet som kaffehus begynte dukker opp over hele landet.
3 Cupcakes generelt har mer sukker og frosting og er populære hos barna mens muffins er laget med en rekke stir- ins og ledsage kaffe.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------