Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Sony Bravia v og BRAVIA w

Sony ofte produserer noen få linjer av sine TV -apparater, hver linje satt til en bestemt pris punkt og funksjonen liste. W er toppen av linjen i Bravia -serien og en trinn under det er det V-serien. Forståelig, ville en V-serien TV som er samme størrelse som en W serie koste mye mindre. Dette skyldes det store antallet funksjoner som er til stede i W serien, men ikke i V-serien.
den første er i Bravia Engine EX. Dette er nesten det samme som Bravia Engine i V-serien, men har den ekstra evne oppkonvertering 480i, eller standard definisjon, signaler til HD. Sony hevder at dette forbedrer SD signal og resulterer i en endelig bilde med flere detaljer og definisjon. De har også lagt 24p innspill evne i W. 24p er standard bildefrekvens ( 24 fps ) som brukes på kino, og når kombinert med en spiller som har en 24p utgang, sies å produsere en kinolignende seeropplevelsen. lydanlegget av W har også blitt forbedret, og Sony sier at det er i stand til reproduserende surround lyd med sine to foran høyttalerne via bruk av deres avanserte lydbehandling algoritmer. De V -modellene er ikke i stand til å reprodusere surroundlyd på egen hånd og bruker et ekstra sett med høyttalere til å gjøre dette.
Et interessant trekk i W -modellene er noe som heter Theater Sync-teknologi. Bruke CEC kanal på HDMI -spesifikasjonen, kan Sony-enheter som har denne funksjonen kommunisere og kontrollere hverandre. dette kan forenkle din oppgave, spesielt hvis du har noen enheter som må settes opp skikkelig før du kan vise dine filmer. stedet for å gå rundt i rommet snu alt på og sette den opp, kan du oppnå dette ved et enkelt trykk på en knapp på TV -fjernkontrollen, og TV vil slå på alle de andre enhetene som trengs.
Oppsummering :
1. Bravia W er over Bravia V i funksjoner og pris
2 Bravia W har Bravia Engine EX, som er en forbedret versjon av. det Bravia Engine i Bravia V
tre. W har 24p inngang evne som er fraværende i V
4. W har en front surround sound system som ikke er tilgjengelig på V
fem. V har ikke Theater Sync-funksjonen til stede i W
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------