Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom KOKS og PEPSI

Vi har ofte en Pepsi eller cola når vi spiser lunsj, henge med venner, eller bare rett og slett når du ser på TV. Noen ganger kan vi gå inn for smaken, noen ganger for ren nytelse av å drikke det ned, og kan være enda på grunn av sin popularitet. selv om mange ikke er kresen, noen foretrekker å ha bare én av de drikker for det meste.
den første måten å skille mellom en boks av koks og Pepsi er merket fargen. Cokes komme i røde bokser, mens Pepsi kommer i blå bokser. Selv om drikken har samme farge, er det merkevarebygging alltid i de angitte røde og blå farger.
De smaker av både drikker er tydelig og det er lett å gjøre ut forskjellen. Pepsi er litt mer søt i smaken enn koks. Dette skyldes tillegg av de kunstige søtningsstoffer til det. du vil kunne gjøre det riktig når du tar en slurk av drikken. tilleggene av søtstoffer igjen en mild kjemisk smak etter at du drikker det. Sammenlignet med Pepsi, ikke koks ikke ha det kjemisk etter smak på grunn av de mindre kunstige søtningsmidler lagt. Når du drikker cola du føler deg mer av det cola smak i den, mens med Pepsi, du får en fruktig eller væske slags smak. De karbonatisering nivåer av både drinker også er forskjellig. Det er høyere i koks. Så når du tar den første slurken av colaen, du får den musserende effekten. Dette frizz er mindre i Pepsi. den musserende naturen kan bli identifisert av bobler dannes når du først åpne flasken eller bare riste. Det er mer i koks. Og du får det sprudlende smak ned halsen din med en Pepsi. Coke er glattere boblene forsvinner fort som bruse rømmer fra koks
de grunnleggende ingrediensene i Pepsi er kullsyreholdig vann, sukker, fruktose mais sirup, koffein, fargestoffer, sitronsyre syre, og andre naturlige smaker. Da koks ble lansert, var de viktigste ingrediensene koffein og en liten mengde kokain. De andre ingredienser, slik som Pepsi er kullsyreholdig vann, sukker, fosforsyre, og andre naturlige smakstilsetninger.
Når det kommer til merkevarebygging del, har logoen til koks ikke variert mye siden starten. Kan være en liten endring i skriften er alt hva som er endret. Dette har bidratt til det å bo på i hodet på folk. Men Pepsi, derimot, har kommet opp med ulike logoer og slagord Dette holdt på å endre nesten årlig. Selv om selskapet og markedsanalytikere hevder at dette er i tråd med skiftende trender i samfunnet, mange som ikke aksepterer dette. Hver gang de ser en ny logo, er de redd for å prøve det å tenke at hele drikken har endret ;
Oppsummering :
en Pepsi bruker blå farge for merkevarebygging og cola bruker rød
2 Pepsi er søtere enn koks.
3. karbonisering nivået er høyere i Coke enn Pepsi
4 Merkingen teknikker brukes mer av Pepsi selskapet enn Coke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------