Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom bourbon og whiskey

Bourbon er en spesiell type destillert ånd laget hovedsakelig med mais i Amerika. Det er en whisky som er oppkalt etter den Kentucky Bourbon County og blir laget i Amerika de siste tre århundrer. det var i 1964 at den amerikanske Kongressen aksepterte Bourbon Whiskey som USAs « særegent produkt " Deretter Federal Standards of Identity for brennevin uttalt at Bourbon Whiskey må måle opp til følgende standarder :
  • blandingen må inneholde minst 51 prosent av mais
  • det bør være destillert slik at det er 80 prosent alkohol på grunnlag av volum
  • må overlates til gjære i forkullet og nye eikefat og bør ikke settes i tønnen med mer enn 62 år. 5 % alkohol på grunnlag av volum.
Whiskey, derimot, dekker et utvalg av drikkevarer med alkoholinnhold og kan destillert med bygg, rug, hvete og mais. det finnes mange typer og klasser av whisky rundt om i verden, men den viktigste funksjonen er at i løpet av destillasjon det må være minst 90 prosent av alkohol for korn og 80 prosent av alkohol for korn før vann tilsettes Denne funksjonen. også gjør whisky forskjellig fra vodka og sprit som er vurdert korn-nøytral. I motsetning til Bourbon må whisky være gjæret i gamle og delvis brukte fat. Bourbon alderen i minst to år kalles Straight Bourbon. Alle Bourbons i markedet i dag har vært i alderen minst fire år hvis ikke mer.
mellomtiden typer whisky inkluderer single malt som er kreditert til et enkelt destilleri, Pure potten fortsatt whisky som er kun laget i Irland, blandet whisky som er laget av en kombinasjon av malt og korn whisky, cask styrke whisky som er sjelden fordi den er tappet ufortynnet rett fra tønna. Scotch whisky destilleres to ganger og whisky kan ha sine egne smaker, avhengig av landet det kommer fra som Japan, India, Canada osv.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------