Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom forheng og gardiner

Gardiner er kjent ved mange navn som gardin paneler, gardiner, draperi, og draperi paneler. Selv om disse navnene betyr det samme for de fleste av oss, det er en faktisk forskjell mellom gardin og gardiner. Gardiner og gardinstenger paneler er synonymer Gardiner vanligvis ikke har foringer og hengt fra en stang med faner De er stort sett lett og kan brukes som et dekorativt stykke Gardiner. er uformell og lett å lage. lengden på forhenget panelene bare avhenger av hvor du bruker den. Det kan være fotsid eller kort som kan dekke vinduet. Når du begynner å legge fôr til gardiner, vil den begynne å virke mer som draperi paneler.
Forheng og draperi paneler er de samme, og de er vanligvis foret og dekker lengden fra toppen til gulvet. de er ofte festet med kroker til en travers stang. En ledning kan brukes til å trekke begge panelene åpne og lukkede. gardiner er mer formell og stilig i motsetning gardiner som du bare kan åpne og lukke for hånd.
generelt, gardiner er plissert. Når det er helt åpen, kan det likevel ta opp litt plass av vinduet ditt syn. Du bør beregne bredden at stoffet opptar i motsatte ender av vinduet når de er helt åpne.
Slutt, den største forskjellen mellom forheng og gardiner er veldig enkel. utgangspunktet, gardiner er plissert og er mer formell. gardiner er uformelle og det kan lett gjøres. Begge kan gjøre vinduet mer tiltalende med utvidet flyt av stoff.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------