Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom akryl og gel negler

Eksperter har alltid tilskrives god pleie til suksess. Å være velstelt gir et varig positivt inntrykk til de som du møter med, enten det er en intervjueren om at drømmejobben eller en venn fra tilbake i løpet av din college dager. god grooming slutter ikke bare med ansiktet, håret og antrekk. Oftere enn ikke, den reelle måling av god pleie er i de som folk føler er at det minste lagt merke til, slik som neglene. det er av denne grunn at kvinner bruker lengre tid å sørge for at deres negler er godt velfriserte hele tiden.
Selv har lange, velstelte negler kan være svært attraktivt på hendene av kvinner, ikke alle kvinner er i stand til å gjøre det. Dette er fordi mange kvinner har en tendens til å lide av å ha sprø negler. Som sådan, negler tendens til å bryte lettere uansett hvor kort eller hvor lenge deres negler kan være. derfor kunstige negler har blitt svært populært i manikyr salonger. Disse kunstige negler kan festes på negl, gi kvinner med sprø negler mulighet til å ha sterke, lange og velpleide negler. Akryl negler er de mest populære og mest brukte. Akryl negler er laget av manikyristen ved å blande akryl spikeren pulveret med enten Ethyl Methacrylate ( EMA ) eller metylmetakrylat ( MMA ). Pastaen er så malt og formet av en profesjonell spiker tekniker på toppen av den naturlige neglen. Dette er da lov til å tørke før du påfører neglelakk for at finishen.
Ulempen med å få akryl negler er at noen av komponenter som finnes i EMA eller MMA har blitt funnet å forårsake ytterligere skade på dine naturlige negler. Mange har knyttet til bruk av disse væsker i akryl negler til hudirritasjoner og uregelmessig spiker vekst. Den gode nyheten er at det finnes nå en rekke alternativer tilgjengelig i markedet for å gi deg den samme utseende levert av akryl negler mens minimere muligheten for noen effekt som er sett i bruken av akryl negler. Ett av dette er UV gel negler.
som navnet gjelder, spiker teknikere bruke en gel sammensatt direkte på den naturlige neglen. gelen er da kurert under en UV lys i 2-3 minutter før den er formet og deretter ferdig med neglelakk. Sammenlignet med akryl negler, beskyttere av UV gel negler finne den sistnevnte mer holdbar, og derfor lett å vedlikeholde. De fant også at gel negler gir en mye mer naturlig utseende i forhold til akryl negler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------