Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Diet Coke og Coke Zero

Diet Coke kom på markedet i 1982; foretrekkes av mange i Amerika og ble nummer én sukkerfri drikke Diet Coke er også kjent som ' Coca-Cola light "i noen land, og det er ingen. 3 brus i verden. det er foretrukket av folk som ønsker ingen kalorier, men masse smak. Diet Coke kommer i mange forskjellige smaker som Black Cherry Cola Vanilla, Cola, Cola grønn te, Cola Lemon, Cola Lemon Lime, Cola Lime, Cola Orange og Cola Raspberry.
Men Coke Zero tilbyr bare ' Coca-Cola 'smak med null kalorier. det foretrekkes det meste av unge voksne, og det er søtet med en blanding av aspartam og acesulfam kalium ( Ace K ). Så samlet den eneste nøkkelen forskjellen mellom de to drinker er i proporsjoner av ingrediensene, som faktisk gir annen smak profil.
Coke Zero har 0. 5 kilokalorier per 100 ml mens Diet Coke inneholder en kalori. Det er blitt antatt at menn er mer tilbakeholdne med å kjøpe cola light fordi ordet " diett " forbundet med kvinner. Derfor er å markedsføre produktet « Coke Zero ' produsert for å knytte maskulinitet

<- Session data->

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------