Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom scratch og kløe

Selv om kløe er en utbredt menneskelig byrde, forskere fremdeles ikke kan helt støtter bevis på opprinnelsen av en kløe eller den nøyaktige mekanismen der en person oppfatter en kløe og grunnen skrape kan gi rask lettelse for en kløe. Hva folk flest vet er at en rekke kjemikalier som produseres av kroppen kan føre til en kløende følelse. den mest signficant kjemiske er histamin. det offentlige er også klar over at selv om smerte og kløe sensasjoner er forekommende som involverer flere nervefibre, bør disse ha nettverk blant dem. En kløe sensasjon er et faresignal som kan indikere et forestående ubegrenset spekter av problemer fra en enkel til alvorlig sykdom. Hvis en person har unrelenting kløe, må han straks ta affære for det.
Beginning fra en ripe, kan kløe være begrenset eller generalisert til en enkelt eller flere bestemte områder. Hvis kløen episoden er lokalisert og kommer med et utslett, så den primære skyldige til å se på er en rekke av visse sykdommer. Common insektangrep, spesielt bitt som kommer fra en mygg, vanlig trenger en steroid krem eller kalde omslag for å lindre kløen. Kloring området vil gjøre tilstanden verre. Det vil utløse kroppen til å høyne itchy sensasjon forårsaker behovet for riper å også øke. Spider bitt kan være opprinnelsen til en sårdannelse og blemmer i tillegg til kløe og kan trenge en aktuell antibiotika. Infeksjoner forårsaket av en sopp angrep kan sikkert føre til en kløende utslett. Dette utslett kan forekomme i de varme, fuktige og mørke områder av kroppen, for eksempel armhulene, føtter eller lyske. lindre kløen ved å skrape vil disponere disse områdene til å ha en pause i huden og kan forårsake ytterligere smitte å oppstå på kroppen. Over- the- counter legemidler som soppdrepende salver, pulver, og kremer er den primære behandling selv om vedvarende sykdommer kan nødvendiggjøre muntlig stoff resepter.
Hud allergier kan ha en blistery og rødlig karakteristisk at til visse tider har en intens kløende følelse på grunn av kontakt eksem eller direkte eksponering mot et allergen. Hyppige gjerningsmannen er tungmetallinnhold i smykker, sjampo, flytende vaskemidler, gift eik, og poison Ivy. kløen kan ikke bli løst ved skrape for hypersensitive reaksjoner i kroppen. Tilstanden nødvendiggjør involvering av steroid kremer. Flere forskningsstudier viser hvordan en ripe kan lindre en kløe. Det er svært viktig å forstå mekanismen av lettelse i løpet av en itchy episode slik at publikum kan utvikle mer effektive driftsmetoder for det. det ble oppdaget at den delen av hjernen knyttet til den følelsesmessige responsen blir radikalt redusert i løpet av en skrape episode. Derfor klør sies å være behagelig. kanskje skrape det berørte området kan begrense de emosjonelle komponentene av en kløe og produserer lettelse. Den reduserte hjerneaktivitet skjer i fremre delen av hjernebarken Med eller uten utslett, kløe som har spredd seg over hele kroppen kan til tider indikerer en mer komplisert sykdom
Oppsummering : 1. Selv om kløe er en utbredt menneskelig byrde, forskere fremdeles ikke kan helt støtter bevis på opprinnelsen av en kløe eller den nøyaktige mekanismen der en person oppfatter en kløe og grunnen skrape kan gi rask lindring for en klør.
to. En kløe er et faresignal som kan indikere et forestående ubegrenset spekter av problemer fra en enkel til alvorlig sykdom.
tre. Beginning fra en ripe, kan kløe være begrenset eller generalisert til en enkelt eller flere bestemte områder.
4. risser i området vil gjøre tilstanden verre. det vil utløse kroppen til å høyne itchy sensasjon forårsaker behovet for avlysning også å øke.
fem. lindre kløen ved å skrape vil disponere disse områdene til å ha en pause i huden og kan føre til ytterligere smitte å oppstå på kroppen.
6. kløen kan ikke bli løst ved å skrape for allergikere reaksjoner i kroppen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------