Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom roxicet og percocet

Smerte er noe som er uunngåelig med mange bakenforliggende årsaker. Det kan skyldes flere faktorer. Det er et signal om at noe er galt. Det er vår kroppens vekking up call til forestående sykdom eller sykdom. Det er vår kroppens nødstoppknappen på når man skal si ja til medisinske intervensjoner.
smerteterskel varierer mellom individer. Noen kan tåle de mest smertefulle tingene noensinne mens noen ikke kan tolerere selv bitt av en maur. Blant kreftpasienter, er smerte vanlig. helsetjenester utøvere må ta sin smerte og hjelpe dem med å mestre sin sykdom. Dette er deres oppgaver.
Smertestillende har varierende grader og funksjoner. Noen kan bekjempe mild smerte mens andre ikke kan. I slike tilfeller må sterkere smertestillende brukes som opioider. Percocet og Roxicet klassifiseres under denne kategorien. Så la oss takle forskjellene.
Percocet og Roxicet er begge merkenavn. sine generiske navn er oksykodonhydroklorid og paracetamol. So begge stoffene er akkurat det samme. produsenten av Percocet er Endo Pharmaceuticals mens Roxicet er produsert av Roxane Laboratories. Begge stoffene er sammensatt av 5 mg. Av oksykodon og 325 mg. Av paracetamol. Oxycodone er et opioid. Disse to stoffene er indisert for moderate til sterke smerter som ikke kan behandles med vanlig. smertestillende som for eksempel smertestillende både narkotika er tilgjengelig i orale samt flytende doser
Disse to stoffene har følgende bivirkninger, for eksempel : grunne pust, langsom hjerterytme, følelse av lys- svimmelhet, besvimelse, forvirring, uvanlige tanker eller atferd, beslag ( kramper ), kvalme, magesmerter, tap av appetitt, kløe, mørk urin, leire-farget avføring, gulsott ( gulfarging av sclera ).
Før du tar dette stoffet, sørg for at pasienten ikke har noen følsomhet for det han eller hun bør ikke være allergisk mot dette stoffet som dette stoffet kan forårsake alvorlige reaksjoner som: kløe, kortpustethet, og selv døden hvis allergien ikke behandles umiddelbart
Oppsummering :
en Percocet og Roxicet er begge merkenavn
to. deres generiske navn er oksykodonhydroklorid og paracetamol.
tre. produsenten av Percocet er Endo Pharmaceuticals mens Roxicet er produsert av Roxane Laboratories.
4. Begge stoffene er sammensatt er på 5 mg. av oksykodon og 325 mg. av paracetamol. Oxycodone er et opioid.
5. Disse to stoffene er indisert for moderate til sterke smerter som ikke kan behandles av vanlige smertestillende som for eksempel smertestillende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------