Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Zoloft og Wellbutrin

Sadness er uunngåelig i våre liv som mennesker. Vi kan oppleve sol innimellom, men vi kan også oppleve regn på slutten av dagen. Vi kan takke Gud for disse berg og dalbane ritt i våre liv siden disse problemene gjøre oss bedre mennesker.
Når depresjon treffer du og forblir i dager, uker og måneder, er det på tide å oppsøke lege for å gi deg riktige medisiner. Samme gjelder med angst som stress rundt miljøet vårt er også uunngåelig. Mest sannsynlig ville leger for emosjonelle forstyrrelser, kalt psykiatere foreskrive du medisiner som antidepressiva som Zoloft og Wellbutrin. La oss bli kjent disse medikamentene.
Det generiske navnet på Zoloft er Sertralin mens generisk navn Wellbutrin er Bupropion. Zoloft ble produsert tidligere i løpet av 1970 -tallet. Pfizer produsert den under sin kjemiker, Reinhard Sarges. oppfinneren av Wellbutrin, derimot, var Nariman Mehta av GlaxoSmithKline under 1969. Det ble markedsført som Wellbutrin i U. S. Under 1985. Zoloft er klassifisert i henhold til SSRI, eller selektive serotonin reuptake inhibitor, mens Wellbutrin er klassifisert under ikke-TCA eller nontricyclic antidepressiva. SSRI virker ved produksjon av serotonin eller også kjent som en glad hormon. den viktigste indikasjon på Zoloft er for alvorlig depresjon og angstlidelser som GAD eller generalisert angstlidelse opp til panikkanfall. Wellbutrin, på den andre hånd, er også indisert for depresjon lidelser samtidig brukes som en smoking-opphør narkotika. Dette er meget prisverdig.
Zoloft og Wellbutrin kan ikke gis sammen med andre legemidler som MAO-hemmere, Chemo narkotika, smertestillende, og antikoagulantia da dette kan forverre pasientens tilstand. Pasientene bør også informeres at disse stoffene ikke vil virke før etter tre til fire uker. Så de bør være tålmodig i å ta disse legemidlene.
disse stoffene bør tas med et fullt glass vann. De bør ikke stoppes umiddelbart da dette kan forårsake abstinenssymptomer til pasienten. Derfor bør det være en gradvis avvenning prosess ved bruk av disse medikamentene Hvis bivirkninger oppstår, ring din lege eller dra til nærmeste sykehus
Oppsummering :
En. den generiske navn Zoloft er Sertralin mens det generiske navnet Wellbutrin er Bupropion.
to. Wellbutrin ble oppdaget tidligere enn Zoloft.
tre. Zoloft er en SSRI mens Wellbutrin er et ikke-TCA narkotika.
4. Begge stoffene er for depresjon og angst, men Wellbutrin kan brukes til smoking-cessation.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------