Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom sak og risiko prosjektledelse

gang på en stund en person er satt til å gjennomføre et prosjekt om sin egen personlige foretak som en del av hans kurs i skole eller som en del av jobben hans. Det er vanligvis midlertidig med et sett tid for sin prestasjon, og den vellykkede oppfylle sine mål. Selv enkle prosjekter er enkle å administrere, de i virksomheter og bedrifter er mer komplisert og vil kreve god prosjektstyring som skal gjøres med hell. det innebærer håndtering, planlegging, organisering, og oppkjøpet av ressursene skal benyttes i prosjektet.
Prosjektledelse omfatter disse prosessene : initiering, planlegging /utvikling, produksjon /utførelse, overvåking /kontroll, og lukking Monitoring eller kontrollere et prosjekt er nødvendig fordi det bidrar til å identifisere potensielle problemer, slik at en løsning kan bearbeides ut. To viktige aspekter ved denne prosessen er problemet og risikostyring prosjektledelse.
utgaven prosjektledelse brukes når en sak eller et problem blir for tiden møtt av prosjektledere. Det må rettes umiddelbart for å sikre at prosjektet går på uten forsinkelser, men det er ikke risikabelt. Det kan bare være en forsinkelse i levering av materialer som trengs eller en ansatt kan ikke gjøre jobben sin effektivt. Disse spørsmålene er enkle å løse, og selv om de kan være uheldig, har de ikke en veldig stor effekt på gjennomføringen av prosjektet. Likevel er en handlingsplan for å bli utviklet ved utstedelse prosjektledelsen for at den skal løses, og for at prosjektet skal gå på glatt. Risk prosjektledelse, på derimot brukes når en fare eller et problem som kan skje i fremtiden blir adressert av teamet. Risiko kan bli fremtidige problemer og må forvaltes riktig, fordi de kan ha en meget stor effekt på prosjektets gjennomføring. Det vil kreve klare handlingsplaner som skal være instruert og forklart godt til gruppemedlemmer av prosjektet slik at når problemet ikke oppstår, vil det bli lett løses. risiko for eksempel økonomiske forhold som garanterer ferdigstillelse av prosjektet må tas opp til høyre ved starten av prosjektet.
Mens problemstillinger og risikoer kan medføre problemer for ledere på ulike nivåer i prosjektet, kan de behandles bra hvis de er adressert tidlig. Likevel vil det ta svært effektiv og god sak og risikostyring prosjektledelse plan for prosjektets mål og målsettinger for å oppnås med hell
Oppsummering :
1 Issue prosjektledelse er styring av problemer som for tiden blir møtt av teamet mens risikoen prosjektledelse er forvaltningen av problemer som forventes å vise i fremtiden.
2. problemer som blir møtt av prosjektledelsen laget må løses umiddelbart å fremskynde ferdigstillelse av prosjektet, mens risikoen er løst når de blir problemer.
3. En effektiv og umiddelbar handlingsplan bør være klar til å løse et problem, mens en klar handlingsplan må forklares godt til gruppemedlemmene når risikoer er involvert.
4. Mens både problemstillinger og risikoen er begrensninger til glatt og tidlig ferdigstillelse av et prosjekt, problemene er enklere å administrere enn risiko ettersom problemene har en gang vært risikoer som ble adressert ved starten av prosjektet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------