Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom paraply og overskytende ansvar

paraply og overskytende gjeld refererer til to ulike typer forsikringer. Disse forsikringer som brukes for å øke de ansvarsgrenser over de underliggende politikken. Trenger å bruke paraply og overflødig ansvaret oppstår på grunn av mange grunner Noen av dem er:
Når organisasjon eller bedrift utvides på grunn av ulike årsaker som en fusjon eller indre vekst og den tidligere forsikringen ikke dekker ansvar eksponeringer
Noen ganger kan en stor jury kjennelse eller beslutning truffet av en Lagmannsretten krever organisasjonen å øke sitt ansvar grenser.
Noen ganger når de beste endringer i ledelsen, bestemmer ledelsen å øke sitt ansvar grenser.
På be om nye og høyere grenser, forsikring og ansvar operatører tilbyr enten paraply ansvar eller overflødig ansvarsforsikring ovenfor deres pre-eksisterende underliggende ansvar Umbrella ansvar
Umbrella ansvar er en type forpliktelse som gir et utvidet grensene over det underliggende forpliktelsen det øker grensen for hver erstatningsansvar politikk i en organisasjon eller bedrift. Den største fordelen med paraply erstatningsansvar er at det kan også gi dekning som ikke var opprinnelig tilgjengelig i underliggende dekning. Umbrella erstatningsansvar hjelper på å utvide virksomheten forsikring ansvar, slik at hullene i dekningen er stengt og eliminert. Her tilbys første-dollar-ansvarsdekning som er over for seg selv-. forsikret oppbevaring eller beholdes grense
Excess ansvar
Excess ansvarsforsikring gir også flere grenser over det underliggende ansvar, men de er mer restriktive. Det gir overlegg over allerede eksisterende forsikring ved å øke eller legge til per person eller per forekomst grenser. Det overskytende ansvar omfatter alle definisjonene og begrensninger av de allerede eksisterende underliggende politikk og ikke har noen effekt på noen annen forsikring politikk virksomheten måtte ha. en av ulempene ved overskytende erstatningsansvar er at noen ganger er det så restriktiv at det kan ha flere restriksjoner enn det underliggende dekning.
Man bør alltid lese de fine print før du signerer opp for noen forsikring og ansvar som en informert beslutning er nødvendig for å beskytte virksomheten fra enhver form for tredjeparts krav.
Oppsummering :
en Umbrella ansvar gir flere grenser over den underliggende forpliktelsen Det øker grensen for hver erstatningsansvar politikk i en organisasjon eller bedrift Det kan også gi dekning. som ikke var opprinnelig tilgjengelig i underliggende dekning. overskytende ansvar er svært restriktiv og kan være mer restriktiv enn den underliggende ansvar.
2. Umbrella erstatningsansvar hjelper på å utvide virksomheten forsikring ansvar så at hullene i dekningen er stengt og eliminert. Her tilbys første-dollar-ansvarsdekning som er over for seg selv-forsikrede oppbevaring eller beholdes grense ; overskytende ansvar omfatter alle definisjonene og begrensninger av de allerede eksisterende underliggende politikk og ikke har noen effekt på noen annen forsikring virksomheten kan ha. Det trenger ikke utvide grensene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------