Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom inntekter og inntekter

Mange feil inntekter og inntekter som det samme. Men det er mange små forskjeller mellom de to økonomiske begreper.
Både inntekter og inntekter er økonomiske og forretningsmessige vilkår. Deres betydninger likne hverandre fordi de er ofte brukt i samme sammenheng er begge begreper gjelder i regnskap og økonomiske fag
Inntekter, for eksempel, er den totale mengden. penger at en bedrift tjener ved å gjøre sin virksomhet. Disse aktivitetene omfatter selge et produkt eller en tjeneste, men det kan også være tjent med en indirekte måte. Indirekte virksomheten inntekter kan oppnås dersom en bedrift har plassert penger i investeringer.
På den annen side, er inntekt, også kjent som netto profitt, penger igjen til en virksomhet etter at det trekker fra kostnader og utgifter fra sin inntekter. kostnader og utgifter inkluderer driftskostnader ( lønn og lønn, vedlikehold av maskiner, sikkerhet, kostnader for råvarer, for å nevne noen), avskrivninger og kapital. kostnadene kan kategoriseres i mange typer ( vanligvis i tandem ) som inkluderer faste og variable kostnader, direkte og indirekte kostnader, og til slutt, produkt og periode kostnader. Inntekter kan også kategoriseres som positiv eller negativ. Positiv inntekt betyr at det er mer inntekter eller mindre utgifter mens negative inntekter står for en lav inntekt eller høye utgifter. I en arbeidstaker perspektiv, inntekt og inntekter er de samme. Hvis en arbeidstaker mottar kompensasjon, er det hans inntekter og resultat. Noen selskaper og regjeringer automatisk fjerne skatter og stønadsutbetalinger fra arbeidernes lønninger. Hva ansatte da får er resten etter alle fradrag.
en annen forskjell mellom de to er deres plassering i et selskaps regnskap. Inntekter er på den øverste linjen mens inntekten er på bunnlinjen. Noen ganger er disse plassering begrepene brukes i stedet for både inntekter og resultat i forretningskommunikasjon.
Begge konseptene også følge til ulike beregninger. inntekt beregnes ved å trekke kostnader og utgifter fra totale inntekter inntekter er beregnet ved å multiplisere prisen til antall solgte enheter
disiplin i økonomi tar inntekter og inntekter inn i en bredere og større. bilde. økonomi ser på inntekter og resultat av en hel bransje eller et helt land. Dette bestemte perspektivet gjør at landet eller bransjen å vurdere om veksten er mulig eller allerede oppstått. Økonomi tar hensyn til faktorer som inntekt og omsetning av både enkeltpersoner som arbeidere eller investorer samt selskaper som regjeringer og bedrifter.
Oppsummering :
1 Inntekter og inntekter er begreper som brukes i virksomheten, finans, og økonomi Begge er begreper som betegner penger eller kontantekvivalenter som mottas av en enhet ( en bedrift, selskap eller regjeringen ) eller en person ( arbeidere ). Begge begrepene er observert etter eller innen en bestemt tidsperiode
2 Begge begrepene brukes også i forskjellige nivåer. Personlige, næringsliv, og nasjonale regnskap er vanligvis brukes til å beregne inntekter og inntekter på en personlig og forretningsmessig nivå. i motsetning tar økonomi nasjonalt nivå og på verdensbasis utsikt.
3. inntektene genereres etter en bedrift produserer og selger produkter og tjenester. beregning av inntekter omfatter multiplisere prisen med antall solgte enheter. Inntekt er mottatt etter fradrag for kostnader og kostnader fra inntektene.
4. Inntekter og resultat er begge involvert i syklusen av produksjon. Inntekter er utgangspunktet for inntekt mens inntekter gir den monetære kraft og kontantstrøm for å produsere den neste syklusen av produksjon, og i forlengelsen, inntektene.
fem. i et finansregnskap er inntekter og inntekter plassert på forskjellige arenaer. inntekter er på toppen, mens inntekten er plassert nederst Disse plasseringsalternativer vilkårene ( øverste linje for inntekter, bunnlinjen for inntekt ) brukes for å referere til begge begreper i næringslivet snakker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------