Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom LTD og ESP

ESP og LTD er navnene på en gitar som produserer elektriske gitarer. De er det samme selskapet med den eneste forskjellen er de linjene de har opprettet. ESP er skikken gitar linjen som er oppskalere, og LTD er billigere Standard Series linje som er mer overkommelig.
ESP
ESP står for Electric Sound Products. Det er navnet på en elektrisk gitar selskap som er ligger i North Hollywood, California. selskapet er japansk eid, men Amerika basert. ESP startet i Tokyo i 1975 som et selskap som produserte reservedeler for tilpassede gitarer og ble introdusert i Amerika i 1983.
Når introdusert i U. S. som en erstatning deler selskapet, startet det forgrening ut som et selskap som begynte å produsere tilpassede gitarer for kunstnere basert i New York som Page Hamilton, Ronnie Wood, etc. i 1984-1985 annet enn skikken gitarer ESP utviklet, det også produsert en serie kalt 400-serien som ble distribuert over hele U S som første produksjonslinjen. ESP begynte å produsere to forskjellige linjer, Signatur-serien samt Standard Series linjen Begge produksjoner startet mellom årene 1990-1992. På denne tiden sluttet selskapet å lage reservedeler for tilpassede gitarer og fokuserte helt på produksjon av sin egen serie kostnadene ved å bringe den japanske-. Gjort gitarer til U S var veldig høy. Dermed, etter innføringen av LTD-serien, ESP avviklet selge japanske håndlagde modeller i U. S. bortsett kunstneren signaturen linjen som ble solgt til ublu priser og fremst kjøpt av hardt rock og metall spillerne. i alt er det en serie av 41 Signature gitarer.
LTD
LTD ble startet i 1995, slik at de med høy. kvalitet gitarer kunne selges som et rimeligere produkt Disse gitarene var billigere og mer overkommelige fordi maskinvaren som brukes og det materialet som brukes for deres produksjonen var billigere enn det Signatur linjen.
Mange forskjellige Standard LTD modeller har blitt produsert siden innføringen av Standard Series. en av seriene, de 100 Series LTDs, er laget i Korea, og. 401-serien er produsert i Indonesia
Summary :
1. ESP og LTD er navnene på en gitar som produserer elektriske gitarer. De er det samme selskapet med deres eneste forskjellen er de linjene de har opprettet. ESP er skikken gitar linje som er dyre og LTD er. billigere Standard Series linje som er mer rimelig
to ESP startet i Tokyo i 1975 som et selskap som produserte Reservedeler for egendefinerte gitarer og ble introdusert i Amerika i 1983; LTD ble startet i 1995.
3 ESP gitarer er fortsatt håndlaget i Japan. Standard LTD modellene er laget i Korea, Indonesia, etc.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------