Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom IMC og markedsføring

IMC står for integrert markedskommunikasjon. Denne artikkelen omhandler forskjellene mellom markedsføring og markedskommunikasjon.
Marketing
Marketing kan defineres som en bedrift eller handling av å selge tjenester og produkter, og også fremme tjenestene eller produktene som selges. Marketing brukes for alle typer virksomheter. det er en svært viktig prosess der det blir bestemt hvilke produkter eller tjenester er av interesse for forskjellige kunder. Marketing hjelper på å formulere en strategi som skal brukes til næringsutvikling, business kommunikasjon, og bruk av salget. Det hjelper også å bygge kunderelasjoner og skaper verdier for en bedrift og dens kunder
De viktigste strategier for markedsføring er: Å identifisere kunder som er interessert, sørg for at kunden er helt fornøyd, og til slutt, å sørge for at kunden holder med tjenesten eller produktet. i business management, er markedsføringsledelse en av de viktigste komponentene. markedsføring er nødvendig for å utvikle nye markeder. markedene som senere utvikler grunn til over kapasiteter. Hovedfokus i denne prosessen er å flytte oppmerksomheten fra produksjon til hva en kunde som faktisk ønsker og hvordan du kan få deres oppmerksomhet når du har utviklet et produkt eller en tjeneste som kunden er ute etter.
Det viktigste markedsføringsstrategi anses å være identifisering av behovene til forbrukere og kunder, muligheten for en organisasjon for å møte disse behovene og tilfredsstille kunden, og bli flinkere til å tilfredsstille kunden enn sine konkurrenter. IMC
IMC står for integrert markedskommunikasjon. Det er et konsept hvor alle fasetter av markedsføring kommunikasjon fungere sammen som en heller enn som isolerte aspekter. Markedsføring kommunikasjon omfatter reklame, direkte markedsføring, PR og kampanjer. IMC er et konsept med å bringe sammen ulike aspekter eller elementer av markedsføring og kommunikasjon til forbrukerne til å kjøpe deres produkter eller tjenester som helhet som en strategi. Det betyr å integrere markedsføring strategier for å koble steder og mennesker.
IMC er en prosess som omhandler håndtere kunder og relasjoner mellom produkt og forbruker gjennom kommunikasjon. De kommunikasjon innsatsen som kreves for å oppnå dette inkluderer å skape og nærende et forhold mellom kunder og merkevarer som er lønnsomme. Slike relasjoner bygges ved å sende riktig budskap til kunden og oppmuntre dem til å danne et forhold og opprettholde det med merkevaren.
IMC inkluderer integrasjon og koordinering av kilder, avenyer og kommunikasjonsverktøy i en organisasjon for å minimere kostnadene og maksimere effekten og virkninger på kundene. De primære komponentene i IMC er:
Corporate image, kjøpsatferd, merkevareledelse, og forfremmelsesmuligheter
Reklame verktøy som reklame design, reklame ledelse, media utvalg for reklame og merkevare forsterkning.
salgsfremmende verktøy som forbruker forfremmelse, handel forfremmelse, sponsing program, PR, etc
Integrerte verktøy som internett markedsføring, evaluering av IMC programmer, osv.
Oppsummering. :
Marketing kan defineres som en virksomhet eller handling med å selge tjenester og produkter, og også fremme tjenestene eller produktene som selges, IMC står for integrert markedskommunikasjon. Det er et konsept hvor alle fasetter av markedskommunikasjon arbeide sammen som en heller enn som isolerte aspekter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------