Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom LøNN og HOURLY

Det er mange ting å vurdere når du arbeider med de typer kompensasjon tilgjengelige. Contractors, arbeidsgivere og bedrifter betaler sine ansatte forskjellig avhengig av type, natur, og varighet av jobben. i denne forbindelse har lønn eller lønnet lønns-og timebaserte lønnssystemer alle tatt effekt i dagens moderne samfunn.
en lønnet person er noen som mottar sin lønn som er basert på en fast årlig eller månedlig flat sats beregning, lønnen. Hvis årslønn er $ 30. 000, må dette videre deles inn i det totale antallet paydays eller betale perioder at arbeideren vil ha glede av hele året for de fleste, en bi-. Månedslønnen Ordningen gir denne spesielle ansatt omtrent $ 1250 per betale periode (per 15 dager ).
en arbeidstaker betales av timen er noen som blir lønnet av den timen. Dette betyr at hvis du blir betalt med en rate på $ 10 per time, vil du motta $ 80 for 8 timers arbeid for en enkelt dag. Avhengig av innholdet i jobben og nivået av nødvendig kompetanse for arbeid fullført, kan timesatser variere. Likevel, de fleste jobber som er betalt av time sammenfallende med priser av de funksjonærer hvis sistnevnte lønn beregnes per time. Så hvem har rett til lønnet arbeid? Vel, mange er enige om at hvite-krage jobber hovedsakelig tilbyr lønnet arbeid profesjonelle arbeidere som ledere, veiledere og vanlige kontoransatte er vanligvis fritatt for overtidsbetaling fordi de er tildelt med en fast lønn. Men noen arbeidsgivere gir litt ekstra til dem som jobber utenfor sine vanlige turnus. Beregningen for denne ekstra inntekten er vanligvis regulert av statens arbeid koder. Derimot timelønnede arbeidsplasser er vanligvis de som er bare-Del. tid eller avtalefestet i naturen de fleste manuelle arbeidskraft arbeidere motta denne typen lønns
lønnen lønnssystem er bra for dem som regel ende sitt arbeid på gang mens timelønnen systemet er best. for de som arbeider utenfor deres normale skift timer som den har potensial til å generere mer inntekter.
Summary :
en Lønnen lønnssystem er vanligvis tildeles heltids-og fast ansatte, mens timelønnen lønn blir vanligvis gitt til deltids-eller avtalemessige manuelle arbeidere <. br /> 2. lønn lønns arbeidere blir betalt med en fast årlig eller månedlig lønnspakke. De er også vanligvis overtid fritatt.
3. timelønnede ansatte er betalt per time. Hvis de jobber en ekstra sett med timer, vil de fortsatt bli betalt for de timene basert på den avtalte prisen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------