Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom EU og EU-kommisjonen

Sammenligning av Europakommisjonen ( EC ) til Den europeiske union ( EU ) er som å fortelle hvordan presidentens kontor eller den utøvende grenen skiller seg fra den bredere presidentvalget /demokratisk styreform. Dette er fordi EU er en del av større EU. Les videre for å vite mer om disse to enhetene.
tidligere betraktet som det europeiske fellesskap, er EU eller EU en meget kraftig enhet som bidrar til dets hele medlemskap blitt økonomisk tilstrekkelig. Det har blitt opprettet etter andre verdenskrig med sikte på å forebygge en ny krig mellom noen av sine medlemmer. Det også styrker den økonomiske helsen til Europa som helhet og ikke bare dets medlemsland. EU faktisk har 27 medlemsland. Med sitt nærvær, økonomisk politikk innenfor kontinentet ble mer integrert som forvandlet Europa inn i hva det er i dag fordi det har så mange funksjoner og ansvar, er sine roller blir fordelt til sine mindre organer som EU Kommisjonen er en av dem. Europakommisjonen, ellers kjent som kommisjonen, fungerer som den utøvende grenen som kan foreslå lovgivning som tjener til fordel for hele kontinentet Det er også ansvarlig for den vanlige, dag-. Til daglige driften av unionen. Det har 27 kommissærer kollektivt kjent som Høgskolen de har blitt behørig valgt fra hver stat det vil være jobben med Europaparlamentet (en annen gren av EU ) å godkjenne instatement av. disse offiserer. hver av dem har en klarert portefølje og fungerer separat fra de respektive regjeringer hver stat.
Utføre en utøvende rolle, kan dette oppdraget forsvare og godkjenner avtaler. En av de mest grunnleggende funksjonene i denne enheten er utarbeidelsen av forslag som kan bidra til å gjøre lovgivningen prosessen smidigere og mer effektiv. Det er også i stand til å avgjøre hvorvidt lovgivningen blir fulgt på riktig måte av alle medlemmer. Jose Manuel Barroso er i dag den sittende presidenten i Kommisjonen.
alt i alt, EU og EU er annerledes på grunn av følgende:
1 den europeiske union er en større internasjonal politisk enhet enn det EU-kommisjonen, som er bare ett av sine mange subbranches.
2. Europakommisjonen fungerer som en utøvende grenen av EU og er utstyrt med administrative funksjoner samt gitt kapasitet til å foreslå lovgivning.
3. Blant annet ansvar, er Kommisjonen også oppgaven med å kjøre den daglige driften av unionen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------