Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom overbærenhet og utsettelse

Midlertidig Loan Relief-Valgene av Toleranse og utsettelse
Noen ganger er den eneste måten å få en utdannelse for å få en student lån Men selv med en sikker student lån, vil det. prøver tider når studenten ikke kan foreta betalinger i tid på grunn av mange faktorer og årsaker.
Folk som gir studielån ofte gi muligheter for overbærenhet eller utsettelse for studenter som ikke kan gjøre fristen.
Toleranse og utsettelse er to alternativer for en student låner vedrørende utsettelse av hans /hennes student lån betalinger. De to alternativene har små forskjeller fra hverandre. I overbærenhet, skal studenten låner lov til å midlertidig stoppe gjøre betalinger eller betale i mindre mengder for studielånet. Toleranse også strekker seg tid til å betale lånet og kjøper interesse over perioden. I utsettelse, er betalingen på lånet utsatt, men renter på lånet ikke vokser og akkumuleres for varigheten som en utsettelse håndheves.
de vanlige årsakene til overbærenhet er midlertidige tilbakeslag som sykdom, økonomiske problemer (liten inntekt eller store uavklarte gjeld ), eller servering i et internship eller bosted. Etter tilbakeslagene har blitt løst, skal studenten låner forventes å betale lånet i normale omstendigheter med lagt renter på prinsippet og på interessen. Det viktigste om overbærenhet er at den som låner er villig til å betale, men realistisk kan ikke betale.
en annen grunn til at låntakere ser etter overbærenhet som et alternativ er at de ikke er kvalifisert for en utsettelse eller brukes den maksimale tid som en utlåner vil tillate utsettelse. Toleranse kan også være gitt under de omstendighetene avbestilling, endring i nedbetalingsplan, eller konsolidering, deltakelse i en militær mobilisering, eller en lokal eller nasjonal krisesituasjon.
En downside trekk ved overbærenhet er en akkumulering av interesse. Putting studielånet inn overbærenhet vil føre til at låntaker til å betale mer penger enn den opprinnelige intensjonen i det lange løp. Dette skjer fordi det er en interesse plassert på lånets hovedstol og den tilsvarende interesse. En måte å håndtere betalinger er å betale renter i perioden overbærenhet. Dette eliminerer andre interesse i det lange løp, men går bare rektor og sin interesse.
Kvalifisering for utsettelse, derimot, er mye vanskeligere enn å bli kvalifisert for overbærenhet Normale kvalifikasjoner låner omfatter. : ? Å bli innrullert og bor på skolen i minst halvparten av tiden i en kvalifisert post-. Videregående skole Dette gjelder også for låntakere som studerer på heltid i ett graduate stipendprogrammet eller en godkjent uførhet rehabiliteringsprogram Dette utgjør. som studentens låntakers publikumsrekord som ofte er kvalifisering for dette alternativet.
? Å være arbeidsledig, har minsteinntekt, eller servering i hæren eller i samfunnet.
Både overbærenhet og utsettelse avgjøres av en evaluering av en student utlån institusjon. Interesserte søkere må søke og oppfylle de nødvendige. kvalifikasjoner for hans /hennes ønsket alternativ kun etter møtet med kvalifikasjoner låneinstitusjon kan lånet søkeren /studenten låner levere papirene og skjemaer for forespørsler
Oppsummering :
1. Både overbærenhet og utsettelse er gode alternativer å vurdere når en student låntaker har problemer i forhold til avdrag på lån.
2. Toleranse lar interesse å vokse og bli brukt til prinsippet og interesse. Derimot gjør interessen i utsettelse ikke vokse og stopper helt.
3. utsettelse krever at studenten låner for å delta på en akkreditert skole og fullføre coursework mens overbærenhet lar låner å være fraværende i skolen mens den er i kraft.
4. utsettelse har de automatiske godkjenningskriterier mens overbærenhet ikke har det.
fem. Toleranse er lettere å kvalifisere seg til enn utsettelse.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------