Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom maestro og Mastercard

Maestro er navnet gitt til et merkevare av MasterCard. De er registrerte varemerker for samme selskap. Imidlertid er deres bruk annerledes. Maestro brukes som et debetkort og MasterCard brukes som et kredittkort.
MasterCard
MasterCard forbrukernes kortene er kredittkort.
Et kredittkort er en form for plast penger gjennom hvilket utstedelse handlefrihet kredittkortet er i kontrakt med holderen for å bruke en viss sum penger for kjøp. mengden av penger som har kredittkort kan låne avhenger av kontraktsvilkårene mellom utsteder og kortholderen. I enkle ord, er det et lån utstedt til eieren av bankkortet i plastisk form. Forbrukeren kan bruke kredittkort under kjøp på shoppingen eller under online kjøp via Internett. Kredittkort generelt kreve en høyere rente Disse kortene brukes for korte-. finansiering
MasterCard er et kredittkort betaling nettverk som gir finansielle tjenester til bankene og deres kunder Dette betyr at finansinstitusjoner som utsteder kredittkort til sine kunder faktisk støttes av MasterCard-nettverket. Maestro
Maestro er et debetkort tjeneste som eies av MasterCard. Finansinstitusjonene som bruker dette merket av debetkort er støttet av Maestro betalingskort nettverk. Kundene kan bruke denne debetkort under handle via Internett.
i et debetkort, blir kjøpt beløp som belastes forbrukeren konto direkte
Et debetkort er også en form for plast penger som de bankkort med forskjellige vilkår involvert. mengden av penger som er angitt her er pengene som eies av debetkort innehaveren gjennom hans nåværende eller besparelser bankkonto. Derfor kan det ikke et lån, og klienten bruke hans eller hennes penger for online kjøp. De debetkortutsteder selskapene ikke belaste noen renter på penger som brukes av klienten.
Maestro gir. direkte kontanter tilgang fra bankkontoen det gir en PIN-basert tjeneste som kan bare nås bare via nettet det er et internasjonalt nettverk
Summary :
. 1. MasterCard er et kredittkort mens Maestro er et debetkort.
2. fleste finansielle transaksjoner av MasterCard er bekreftet av signatur, mens de finansielle transaksjoner av Maestro er bekreftet av en Maestro PIN (Personal Identification Number).
3. Den MasterCard behandlingen av penger skjer enten manuelt eller elektronisk, mens i tilfelle av Maestro, er behandlingen gjennom elektroniske terminaler.
4. MasterCard tar høyere priser av interesse i forhold til Maestro i finansielle forretninger.
fem. MasterCard tillater betaling i avdrag, mens Maestro er direkte belastet på bankkontoen.
6. Det maksimale grensen av betalinger i MasterCard avhenger av ulike vilkår som er gjensidig avgjort mellom utsteder og forbruker. I Maestro, derimot, er den maksimale grensen for betaling beløpet til stede i bankkontoen.
7. The Maestro kortet kan brukes i en minibank mens MasterCard ikke kan brukes slik.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------