Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom kurer og vanlig post

Courier og vanlig post er forskjellige posttjenester. Er to forskjellige i sine tjenester og virksomheter.
I tidligere dager, folk avhengig hovedsakelig på vanlig post for å sende og mottar brev og pakker. Men i dag har kurerer forandret begrepet sende og motta brev og pakker. med bruk av kurerer, har monopol på vanlig post blitt knust.
vanlig post er god for å sende brev, men når det kommer til å sende pakker, er det en tungvint prosess. Du bør ha for å stå i kø på postkontoret i lang tid, og gjennomgår mange formaliteter før en pakke blir levert. Men når du sender pakker gjennom en kurer, er det ganske enkelt. Det er ikke nødvendig å stå i kø for lange timer og ingen komplikasjoner involvert. med kun en telefonsamtale, vil kurer være på dørstokken å hente pakken. nå snakker om den prisen, kommer vanlig post med en fast pris for å sende brev og pakker. på den annen side, det er ingen konstant pris når du skal sende brev og pakker gjennom en budtjeneste. Ulike kurer selskaper har forskjellige priser En fordel er at du har valget mellom å se etter lav-. Priset tjeneste Det kan også sees som kurerer lade mer enn vanlig post Når vi snakker om service, kan du forvente en bedre tjeneste fra courier selskaper. Dette er fordi hver av de budtjenester selskapene strever for å gi den beste servicen som de ønsker mer business. Men i tilfellet av regelmessig post, er det ingen konkurranse, og det er like mye en del av regjeringen.
Når du sender brev eller pakker, kommer postadressen i vanlig post med en postkasse nummer eller pinkoder. Men med kurerer, er det ingen slike postkasse nummer eller pin-kode i postadresser.
Oppsummering :
en i tidligere dager, avhengig folk i hovedsak på vanlig post for å sende og motta brev og pakker
2 med bruk av kurerer. har monopol på vanlig post blitt knust.
3. vanlig post er bra for å sende brev. Men når det kommer til å sende pakker, er det en tungvint prosess.
4. Når du sender pakker gjennom en kurer, er det ganske enkelt. Med kun en telefonsamtale, vil kurer være på dørstokken å hente pakken.
5. Kurér lade mer enn vanlig post
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------