Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom kostnader og utgifter

Kostnader og utgifter er nært beslektet. Du tilbringer ressursene i retur for en annen ting av verdi.
Her er et eksempel på hvordan kostnader og utgifter er i slekt. Bilkjøp for og betale for materialene som trengs for å lage et produkt er to ulike måter å bruke ressursene dine eller fond Når bilen begynner å svekke seg, vil du innse at fondet du bruker for bilen faller inn under utgifter, mens fondet du bruker i å skape produktet vil snart bli en kostnad for solgte varer hvis produktet skal selges.
Men det er tider da folk har en tendens til å forvirre regning og bruke dem om hverandre. Dette skjer mye fordi regning betyr utgifter midler på noe. De er de samme i den forstand at du må la ut noen av dine ressurser, men måten av hvordan disse midlene blir brukt gjør forskjellen mellom kostnader og utgifter. du vil merke at en kostnad har en avkastning mens en utgift er noe som bare tar bort penger fra lommen.
Du vil lett merke forskjellen mellom kostnader og utgifter ved å bestemme den delen av kostnaden som allerede er utløpt, utnyttet, eller avskrives. Den delen av kostnaden som allerede er brukt eller utløpt kalles kostnad. Så når du har bestemt om de pengene du har brukt er på noe som kan svekke i verdi eller utløpe, så er det en regning. Dersom du oppdager at en resourse brukt kommer til en kostnad, da en kostnad er forgone. er utgifter føres over rapporten, fordi det viser hvor mye inntekten ble tatt eller brukt til det regning. på den annen side, blir kostnaden rapporteres i balansen fordi det viser at det vil bli mer balanse i balansen som kostnaden vil ha sin avkastning. Her er noen enkle eksempler, definisjoner, og forskjeller i kostnader og utgifter. Med denne kan folk skille kostnadene fra utgifter. Folk pleier å bruke regning på feil måte. Folk bruker ordet koster når de kjøper ting uten avkastning på investeringen, når det faktisk kostnad brukes når du kjøper en eiendel. Eiendeler legge penger i lommen, som bedrifter. Dette er en av de viktigste forskjellene mellom ordene regning. Cost brukes til å kjøpe aktiva, mens utgiftene blir brukt når du kjøper gjeld.
SAMMENDRAG :
en
Cost brukes på noe som har avkastning, mens utgiftene er utgifter som brukes på ting som nedvurdere
2.
Kostnad er rapportert i balansen fordi det betyr mer penger vil komme til balansen etter utgifter. Expense derimot, rapporteres på inntekten arket fordi det vil være å ta bort midler fra inntekt ark i å gjøre utgiftene.
3.
Cost brukes når man kjøper eiendeler mens regning er brukt på å kjøpe gjeld eller ting som til slutt utløper.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------