Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom e-handel og m-handel

I dagens raske utvikling av teknologiske verden, er virksomheter som regel overført på nettet i disse elektroniske transaksjoner kalles m-. Handel og e-. Handel E-handel er et begrep som har eksistert i lang tid allerede Dette begrepet er i ferd med å drive virksomhet på Internett, og alle vet om det, men med fremveksten av m-. handel, visse uklarheter steg også Begge dem. er om å drive handel på nettet, men det er fortsatt en betydelig forskjell mellom de 2. For å fjerne disse uklarheter, er det best å definere og differensiere disse vilkårene.
Betydningen av handel betyr å drive en virksomhet transaksjonen, enten det er salgsfremmende eller selge produkter, varer og tjenester. m i begrepet m-handel betyr mobil m-handel da, er en type virksomhet transaksjon gjort på mobiltelefonen. gi mobiltelefonen din har Internett-tilgang i det siste, telefoner har tilgang til Internett,. som 4G, noe som gjør disse transaksjonene mer tilgjengelig. med fremveksten av telefoner med Internett-tilgang, har denne type virksomhet transaksjonen blitt svært populære. M-handel har blitt en blomstrende forretning i det siste
Med bruk av m-. Handel, er det nok av produkter og salgsfremmende elementer som kan endelig bli overført Movie billetter kan kjøpes via telefonen. med Internett-tilgang Ikke bare det, du kan også benytte kuponger, lojalitetskort og rabattkort på ruter gjennom deg mobiltelefon med hjelp av m-. handel m-kan handel også la deg gjøre mobilbank, og kan du bruke pengene dine i forskjellige selskaper Akkurat som å bruke en bærbar eller stasjonær, så lenge telefonen har Internett-tilgang, slik at også du kan shoppe til du stuper bruker m-. handel.
E-handel, derimot, er en forkortelse for elektronisk handel Dette betyr at e-. handel er en måte å gjøre forretningstransaksjoner via internett samt Hvis du har en bærbar eller en desktop så du enkelt kan handle på nettet. det har blitt svært populært i disse moderne dager. Ikke bare kan det hjelpe deg å gjøre transaksjoner på nettet, er det også veldig praktisk med alle de sveiper maskiner der du kan sveipe. ditt kredittkort for betaling Folk kan gjøre en bedrift-til-forretningstransaksjon via e-handel kalles B2B. Det kan også gjøre et selskap til forbruker transaksjonen kalt B2C. Det er her dine bestillinger vil bli mottatt via forsendelser og leveranser. Du kan bruke kredittkort når du gjør disse transaksjonene. En av de beste eksemplene for dette er da amazon com gjøre forretninger med sine klienter annen populær online shopping området er eBay OPPSUMMERING :
en
M-handel betyr å bruke mobil telefon med Internett-tilgang, mens e-. handel trenger en bærbar eller stasjonær, men begge er utført online
2
du kan betale en e-handelstransaksjon gjennom sveiper maskiner der du sveiper deg kredittkort, m-ikke handel ikke har dette ennå.
3
M-. handel er mer portabel enn e-. handel, fordi mobiltelefoner er enkle å bære
4
m i m-handel betyr mobiltelefon, mens e i e-handel betyr elektronisk
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------