Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom direkte belastning og stående ordre

Hvis du har gjort en bedrift som trenger en skikkelig og regelmessig kontantstrøm, så du må være kjent med begge betingelser som er direkte belastning og stående ordre . Begge disse alternativene er laget for et lignende formål, nemlig å la banken din for å foreta regelmessige betalinger til din bedrift konto. i begge alternativene, må du velge ønsket beløp som du ønsker å betale etter en vanlig intervall. kort sagt, disse to alternativene er de enkleste fakturering betalingsløsninger.
Nå når du gjør en stående ordre som betalingsmåte, så er det to største ulempene forbundet med denne metoden. første kan du ikke endre betalingsbeløpet uten sletting av de eldre beløp. Dette betyr at hver gang du trenger å gjøre selv en liten endring i betaling beløpet, må du lage en ny konto som vil koste deg mye gebyrinntektene. på denne måten mister du mye av pengene dine i administrasjonen tjenester. andre, hvis din betaling ikke skjer til din bedrift kontoen på grunn av noen grunn, så det kan ta opptil en måned for å varsle deg om at betalingen ikke ble gjort. Dette er også et alvorlig problem som det kan forstyrre kontantstrømmen i virksomheten din. Med disse to ulemper, folk fremdeles bruker en stående ordre som sitt betalingsmåte, og den eneste grunnen bak som er dens enkelhet. Det fremgangsmåten for å gjøre det hele er veldig enkelt, og det er ikke en enorm mengde papirer som skal fraråde deg fra å vedta denne metoden.
på den annen side, er en direkte belastning mer egnet for dine behov, og det har flere fordeler fremfor den stående ordren. Den første fordelen er at du kan endre priser og betaling beløp når som helst uten ekstra papirarbeid eller administrasjon kostnader. Du kan også tilby noen attraktive betalingsbetingelser til dine klienter som kan gjøre dine forretningsforbindelser bedre. største fordelen som en direkte belastning tilbyr er kundens sikkerhet Dette er en helt ny tjeneste, men det er veldig effektivt Du kan tilby en pre-. definerte sikkerhet alternativ til kunden som vil sikre at eventuelle feil betaling skjer gjennom noen misforståelse, så det kan returneres på banken varsel. Dette er fordeler som en direkte belastning har over stående ordre. Direkte belastning er mer i bruk i disse dager, og folk stoler på denne metoden for sine regelmessige betalinger som skal foretas.
Disse er alle fakta om begge disse metodene. nå valget avhenger helt av dine behov. Hvis du føler for en stående ordre er den beste for din bedrift, så kan du velge dette alternativet. Men fra diskusjonen ovenfor er det tydelig at en direkte belastning er mer gunstig for virksomheten din, og også dine kunder. Denne diskusjonen er ikke å tvinge deg til å gjøre noe, men dens kjerne formålet er å opplyse dine tanker slik at du kan ta den riktige avgjørelsen for deg selv. Så analysere dine behov og velge den beste metoden.
Oppsummering :
* Begge metodene tjene samme formål i å betale periodiske betalinger
* En stående ordre er en litt mer defekt enn en direkte belastning
* Flere kostnadene for gebyrinntektene med en stående ordre.
* Folk vil velge en stående ordre på grunn av enkelheten i prosedyren.
* En direkte belastning gir deg mer fleksible vilkår og kunde sikkerhet som kan forbedre dine forretningsforbindelser.
* Velg den beste metoden avhengig av dine forretningsbehov.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------