Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom SøLV og GULL

Disse dager, har investorene ikke føler meg veldig trygg med papir investeringer lenger, det er derfor de slår til metall. å være mer spesifikk, blir investorene eyeing gull og sølv investeringer. Eiendomsdrift og andre floundering bestandene må ha alternativer, og investorene har funnet gull og sølv. Siden 2001, sølv og gull har økt sin verdi med opp til 300%. Wise investorene posisjonerer seg i edelt metall syklus, som allerede er i momentum sin ifølge noen gull og sølv analytikere. Nye og erfarne investorer vet at ved å kjøpe gull og sølv mynter og andre gull eller sølv produkter, vil de få stabilitet. Dette er fordi prisene på disse edle metaller stiger og nå regjeringen også tvunget til å heve renten. så hvis du tenker på å investere, og du har en hard tid om du skal gå for gull eller sølv, så du må være informert om forskjellene mellom de to
Gold er så nyttig som penger, men det er mer verdifull og bærbar. det kan ikke forfalskes, noe som er grunnen til at det er bærbart og det er sjelden, det er derfor det er verdifullt. Det kan utveksles og det ruster ikke og gå til grunne. Med alle disse karakteristikkene av gull, kan det brukes til handel og konto. Med sin verdi, kan den lett omsettes, og med alle disse, det er den beste flytende eiendelen, luksus og penger.
Silver, sammenlignet med gull, har mindre forskjeller. Silver er mindre verdifull enn gull. Silver er tyngre enn gull. ideen er, hvorfor bære 60 unser sølv når du kan bære en unse gull. er imidlertid sølv fortsatt svært lønnsomt, kan 55 pounds av sølv være verdt opp til $ 4500.
En annen forskjell er sølv oksiderer, mens gull ikke. er imidlertid anløpe på sølv svært minimal, noe som betyr at det er ikke bortkastet investering. Silver har eksistert siden Romerriket noen 2000 år siden, fortsatt sølvpengene ikke anløpe så mye. Hvis sølv oksiderer i en minimal måte, blir det mer etterspurt i markedet. Siden 2001 og fram til 2003, har det vært 4. 82 milliarder unser gull minelagt. Sammenlignet med sølv, hvor menneskeheten har bare 250 millioner unser til 650 millioner unser, som betyr sølv er sjeldnere enn gull. Det er opptil sju ganger mer gull enn sølv, som er hvor sjelden sølv er
Med denne informasjonen og forskjeller, er det beste du investere i begge, du kan investere i gull, fordi det er mer verdifullt, eller du kan investere i sølv fordi det er sjeldnere. du kan investere i gull for høy avkastning det kan gi grunn av sin verdi, men når sølv kommer sjeldnere og sjeldnere, selv folk med gull skal kjøpe sølv fra deg.
OPPSUMMERING :
1 Gold er mer verdifull
to sølv oksiderer, gjør gull ikke.
3. Silver er mer sjeldent enn gull.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------