Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom livrente og pensjon

er Livrente og pensjon finansieringsordninger etter pensjonering. Selv om de fleste folk ikke anser noen forskjell mellom de to, de har noen forskjeller som inkluderer finansieringsordninger. I alt pensjonsordning er mer kjent for hver den enn annuitet.
Pension er de økonomiske fordelen individene får etter at de har pensjonert fra tjenesten. livrente er også en pensjonsordning, men det er ikke behov for en person å få pensjon fra tjeneste for availing det.
En forskjell som kan sees mellom pensjon og livrente er i betalingsbeløpet. Pensjonen bestemmes av summen som man har tjent i løpet av sin tjeneste, og justert for varigheten av sin karriere. Livrente er en ordning som er bestemt av mengden av investeringer gjort av en person mot ordningen. Det er også forskjell i det utbetalte mellom pensjon og livrente. engangsbeløp er generelt inkludert i pensjonsordningen, men de er gitt på en månedlig basis. på den annen side kan en person få engangsbeløp hvis han har meldt i livrente ordningen.
Selv om summen er gitt i pensjon og livrente er festet med variasjon beregnet på grunnlag av kostnadene for levekår, noen livrenter betale mer eller mindre av beløpet, avhengig o0n investeringene personene har gjort.
Pension gitt til en person er vanligvis omdannet til en familie pensjon etter hans død Livrente er betalt i tre kategorier-. enkelt liv, ledd-og etterlattepensjon
Livrente kan kjøpes fra alle forsikringsselskap, men pensjon er en som man ikke kan kjøpes. Pensjoner er generelt gitt for statlige arbeidsplasser.
Oppsummering
  1. Pension er de økonomiske fordelen individene får etter at de har pensjonert fra tjenesten. Livrente er også en pensjonsordning, men det er ikke behov for en person å få pensjon fra tjeneste for availing det.
  2. pensjonen bestemmes av den sum som man har tjent i løpet av sin tjeneste, og justert for periodens av sin karriere. Livrente er en ordning som er bestemt av mengden av investeringer gjort av en person mot ordningen.
  3. engangsbeløp er generelt inkludert i pensjonsordningen, men de er gitt på en månedlig basis. på den annen side kan en person få engangsbeløp hvis han har registrert i livrente ordningen.
  4. Noen livrenter betale mer eller mindre av beløpet, avhengig o0n investeringene personene har gjort.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------