Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom CPA og regnskapsfører

CPA eller statsautorisert revisor og regnskapsfører utføre nesten de samme plikter. Men faktum er at alle regnskapsførere ikke kan være statsautorisert kontoer mens alle CPA-er regnskapsførere.
En regnskapsfører er en person som ser etter finansielle poster. en regnskapsfører ville ha god kunnskap om egenkapital, kontantstrøm, kontoplan og balanse og hvordan disse kommer til å påvirke virksomheten.
en regnskapsfører er ansvarlig for regnskapsføring verk av en enkeltperson eller en bedrift firmaet. Det er revisors ansvar å utstede finansielle rapporter. Regnskapsføreres trenger ikke være sertifiserte fagfolk.
På den annen side, er CPA en profesjonell som er regulert av staten. En regnskapsfører kan bli en CPA bare hvis han passerer visse tester utført av de respektive institutter for et land. Selv om kravene for å bli en autorisert regnskapsfører varierer fra en tilstand til en annen, er den grunnleggende ting som en har topp gjennomgå omfattende tester for å kvalifisere til bli en sertifisert yrke.
Når man sammenligner verkene til både yrker, kan en regnskapsfører ikke gjøre det arbeidet som statsautorisert revisor kan gjøre.
En regnskapsfører kan ikke gjøre det samme arbeidet som en statsautorisert revisor mens en CPA kan gjøre alt arbeid revisor. motsetning til revisor, har statsautorisert revisor en høyere posisjon i finans-og sirkler. det er statsautorisert kontoer som er i stand til å gi råd om de finansielle aspektene ved en bedrift. CPA er klarert mer enn en regnskapsfører i økonomiske saker. Selv om en regnskapsfører synspunkter blir verdsatt, er det siste ordet alltid fra en statsautorisert revisor
Mer enn bestått testen, de CPAs må flyte en streng etikkregler Hvert to-. År bør CPAs må fullføre 80 timer faglig utdannelse til å holde opp de nye trender innen regnskap. Oppsummering
1. Alle regnskapsførere kan ikke statsautorisert kontoer mens alle CPA-er regnskapsførere.
2. en regnskapsfører kan ikke gjøre det arbeidet som statsautorisert revisor kan gjøre.
3. Det er statsautorisert Kontoer som er i stand til å gi råd om de finansielle aspektene i et selskap.
4. CPA er klarert mer enn en regnskapsfører i finansiell saker.
fem. Selv om en regnskapsfører synspunkter blir verdsatt, er det siste ordet alltid fra en statsautorisert revisor.
6. CPA er en profesjonell som er regulert av staten.
7. det er statsautorisert kontoer som er i stand til å gi råd om de finansielle aspektene av selskapet mer enn en regnskapsfører.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------