Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom visum signatur og platina

ha et kredittkort sikkert er mye lettere sagt enn faktisk å ha 1. Den gode tingen med kredittkort er at disse kortene er så nyttig at de synes å åpne hele verden til deg. Alle kredittkort gir deg en større kjøpekraft selv om du faktisk ikke har penger til å kjøpe en viss vare eller tjeneste på tidspunktet for kjøpet. med hensyn til VISA-kort, er det to kredittkort som synes mer eller mindre det samme, men ikke helt.
VISA Signatur kortet gir kortholderen noen obskure fordeler som synes å være svært verdifull, men i virkeligheten de fleste ikke noe imot dem i det hele tatt. Deres offisielle hjemmeside forteller faktisk det hele. VISA Signatur har concierge-tjenesten som gir deg en hånd for dine restaurant reservasjoner og bestillinger. Denne tjenesten er en av de mest benyttet. Den 24/7 Concierge kan bistå deg i de fleste av dine eskapader og dag til dag planlegging. selv ber litt hjelp til å finne en barnehage for din elskede canine kan håndteres av denne fantastiske tjenesten.
Selv om det er ingen garanti, dette kortet kan også gi deg billetter til etterlengtede viser at allerede mest sannsynlig utsolgt. I tillegg har kortinnehaveren spesielle promoer for reiser, eksklusive forretter til populære underholdning anledninger, rabatter på spesielle fine spisesteder mat stopp og luksusen av å se de hotteste sport i dag.
Det er mange andre fordeler at man kunne. får når han har en VISA Signature kort på hånden Selv om disse fordelene variere per land, mer eller mindre de tilbyr de samme gode rabatter og eksklusive godbiter til noen av de mest availed perks dagens A double-. sverd, VISA signaturens funksjon av ingen kredittgrense rapportering kan enten være irriterende eller oppfylle. Hvis du tilfeldigvis bruke en stor brøkdel av din saldo regelmessig da dette kan være bra for deg. Men siden du helt betale dine regninger jevnlig, så du kan ende opp i den tapende enden. Rapporterer ikke din grense skaper inntrykk av at din totale bruken av kortet ditt er større. VISA Signatur kort er også tenkt å få utstedt større kort grenser, men det inkluderer ikke er over grensen avgifter motsetning til Visa Platinum.
med hensyn til VISA Platinum, tjenesten nytes under dette kortet er håndtert av VPCC eller VISA Platinum Kundesenteret. Dette er sammensatt av mange fagfolk som er tilgjengelige for å svare toll gratis samtaler døgnet rundt. Likevel, de har også en lignende online concierge-tjenesten som VISA Signatur kortet og de samme fantastiske fordeler og rabatter for kortinnehavere.
Selv om begge kortene har concierge-tjeneste, vil de likevel skiller seg i følgende aspekter :
en VISA Platinum rapporterer kortet kredittgrensen mens VISA Signatur ikke
2. VISA Platinum har over grensen kostnader mens VISA Signatur ikke har noen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------