Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom sertifikat og mestere

Hvis du noen gang tenkt på å oppnå større høyder i din utdanning stigen, og deretter prøve å fullføre en mastergrad. ? Sikkert dette vil hjelpe deg å få en bredere kunnskapsbase om noen begreper for deg å oppgradere din teori nivå. ? Men det er noen andre utdanninger som bare gir en sertifisering. ? Så hva er disse programmene, og hvordan skiller de seg fra standard mastergraden
fremst det så-? Er såkalte mastergraden en utdannelse som kan oppnås fra en akkreditert universitet eller høyskole, rett etter ferdigstillelse av bachelorgrad. ? Avhengig av den spesifikke kurs du planlegger å ta, og også avhengig av nivået på trening er nødvendig, vil en mastergrad normalt spenner fra ett til tre år å bli ferdig. ? Det er imidlertid sjeldne tilfeller der denne graden kan oppnås i lavere nivå, noe som er sant for noen skoler i U. K. ? I noen tilfeller likevel noen institusjoner tillate elevene å melde i felles bachelor-masterstudier, og disse vil kreve, på det meste, 5 år å fullføre. ? Dette er en kortere rute til å få en mastergrad, snarere enn den vanlige 4-årig Bachelor etterfulgt av 1 til 3 år med master.
Mange ønsker å oppnå denne graden, fordi det er noen ganger nødvendig i fulltidsjobb, som å være en instruktør for bestemte helsetjenester relaterte yrker, som sykepleie. ? Er andre masterstudier holders også fornøyd fordi de dra nytte av en relativt høyere lønn i motsetning til de under samme linje av profesjon som bare endte opp med en Bachelors. Likevel, andre strever for pedagogisk suksess ved å fylle Graduate Certificate programmet bare. ? Slike læreplan lærer elevene om noen ekspertise, men først det siste må ha bestått sin fire-år lavere kurs eller grad. ? Et godt eksempel er når noen ønsker å lære om undervisning slik at han kan melde deg på et graduate sertifikat program, og få sin helt egen undervisning sertifikat. ? De fleste av disse vil bare ta et år å fullføre, og noen kan også være mye raskere, som for ett enkelt semester bare.
Noen ganger andre studenter ta Graduate Certificate programmet som et middel til å vurdere hva de vil ta i sine graduate eller høyere grader. ? I dette tilfellet, vil de bare melde på 3 til 4 klasser verdt av studiepoeng for Graduate Certificate programmene snarere enn å ta den fulle slag av masterstudium. ? I disse klassene vil de takle spesifikke emner som også diskuteres i mastergraden. ? Derfor vil dette gi elevene et slags fokus, for eksempel i konkrete saksforhold under Public Health snarere enn å fullføre hele mastergraden for Public Health. ? De vil fullføre dette for bare ett år, eller noen ganger bare for ett enkelt semester.
1. ? ? En mastergrad tar ofte lenger tid å fullføre enn en utdannet sertifikat program.
2. ? ? En mastergrad krever en masteroppgave, mens graduate sertifikatet programmet ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------