Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom oss GAAP og kanadisk GAAP

Det er egentlig ingen one size fits all i riket av regnskap for på tvers av alle jurisdiksjoner rundt om i verden. Det er ulike regnskapsstandarder som IFRS (International Financial Reporting Standards ) og GAAP ( akronym for god regnskapsskikk ). Selv om det fortsatt er noen bemerkelsesverdige likheter i begge, kan hver GAAP bli landsspesifikk og vil holde en egen bransjestandard basert på jurisdiksjon. Dette er hva gjør to GAAPs som det av USA og Canada for å bli gjort litt annerledes
amerikanske og kanadiske GAAP har forskjeller i følgende hovedområder : utstedelse av regnskaper, rammeverk, konsoliderte regnskaper, eiendeler og gjeld eller finansielle instrumenter, balanser, resultatregnskap og andre regnskapsmessige eller rapportering emner. Under konsernregnskapet, er det de ulike protokoller for spesielle formål enheter og variable formål enheter, og vilkårene for førsteamanuenser investeringer mellom de to GAAPs.
Utgangspunktet baserer US GAAP sine regnskapsstandarder på AICPA regnskap and Audit guide, mens den kanadiske GAAP baserer sine standarder til deres regnskap Guideline * 8. grunn av dette, har tidligere et annet sett av inneslutninger i utstedelse av regnskaper. uttalelsene vil vanligvis inneholde et krav for eiendeler og forpliktelser, uttalelser fra drift, netto aktiva endringer, kontantstrømmer og en investering tidsplan. Sammenlignende regnskapet er ikke lenger nødvendig. For sistnevnte er regnskapet for kontantstrøm, inntekt, netto eiendeler endringer, et helt år med investeringer og andre notater all nødvendig. Dermed er det klart at kanadiske GAAP gjør ikke kreve tidsplaner for investeringer i motsetning til tidligere med hensyn til eiendeler og gjeld spesielt for førstegangsinnregning, følger kanadisk GAAP reglene for IFRS hvori er den finansielle eiendelen kjøpene registreres på to mulige måter nemlig : basert på dato handel eller basert på oppgjørstidspunktet. For US GAAP men de bare spille på vanlig måte kjøpene og andre transaksjoner av verdipapirer på en dato for handel basis.
Endelig er rapportering av NAV per aksje ikke er nødvendig i US GAAP, mens i Canada, det må inkluderes i rapporten
Overall selv om både US GAAP og kanadisk GAAP betegnes GAAP, de varierer i mange aspekter mest sannsynlig tilskrives de ulike kilder de baserer sine prinsipper :
1. i US GAAP, er deres regnskapsmessige føringer påvirket av AICPA s regnskap og revisjon guidebok mens kanadiske GAAP er under regnskapsloven Guideline * 8.
2. The Canadian GAAP krever ikke en tidsplan for investeringer i utstedelse av deres regnskaper i motsetning til sin mandat behov for US GAAP.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------