Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom næringsliv og finans

Enhver forretningsmann vet at bortsett fra å gjøre mye matte, må man forstå forretningsmessige vilkår for å tjene penger, spesielt i dagens økonomiske kriser i USA og Storbritannia. Det koker ned til det grunnleggende når det gjelder å score høyt i næringslivet. Dessverre er de fleste forretningsmenn altfor oppslukt i databehandling gevinster og tap å ta hensyn til vesentlige vilkår som kan hjelpe dem med å administrere sin virksomhet bedre, og tiltrekke seg flere kunder.
Det er fire forretningsmessige vilkår hver forretningsmann bør vite utenat : markedsføring, økonomi, finans, og bedriften å kjenne definisjonen av hver av disse vilkårene vil ikke bare hjelpe forretningsmenn under media intervjuer og seminarer, men også hjelpe i å vite hvordan å håndtere sin virksomhet mer effektivt. Enkelte forretningsmenn kan hevde at å kjenne disse ordene er ikke nødvendig for å oppnå suksess. kan imidlertid disse vilkårene sammenlignes med støtte pilarer av en bygning. bygningen kan stå oppreist uten støtte pilarene, men ha disse pilarene likevel gir en forsikring om at bygningen ikke vil falle til bakken lett.
De to første vilkårene, markedsføring og økonomi, er vanligvis diskuteres av økonomer, lager meglere og analytikere. Når man diskuterer markedsføring, vilkårene forbrukerne, tilbud og etterspørsel ville alltid komme inn i bildet. Marketing forsøk på å forklare på en objektiv måte trendene som dikterer etterspørselen av forbrukere og levering av produkter. på den annen side, studerer økonomi de faktorene som fører til distribusjon, produksjon og forbruk av tjenester og varer av en bestemt økonomi.
Med alle disse formelle-høres vilkår, skulle man tro at å få en MBA er nødvendig for å forstå den interne driften av virksomheten og finans. Imidlertid vil en enkel differensiering av disse to begrepene stor hjelp forretningsmenn som har brukt disse to begrepene om hverandre. Forvirrende disse to betingelser kan ikke bare villede forretningsmenn til å gjøre små feil, men også endre andres oppfatning av forretningsmannen hvis han eller hun ikke er i stand til å definere en av termene i en formell sammenkomst
Finans omhandler to forhold: penger og tid den er opptatt med studier av hvordan individer og institusjoner tjene, lagre, og bruke penger over en viss tid. Finance er representert i studier som beskriver hvordan folk spare opp for fremtidige utgifter, eller hvordan folk bruker penger mens de er i kjøpesenter eller supermarked. På den annen side, er business opptatt Betegnelser. Hovedformålet av virksomheten er å skape en lovlig-. støttet organisasjon som opererer ved å selge varer og /eller tjenester Denne organisasjonen er bundet til et land med en fri økonomi, en som pålegger ikke unødig skatt eller tariffer i orden. å starte en bedrift, bør man ideelt sett ha forbindelser med et advokatfirma for å få juridisk fundament. Å ha en juridisk fundament betyr at virksomheten er lovlig, at det har arbeidstillatelse utstedt av regjeringen, og at produktene er godkjent av enten mat og drikke sikkerhet styret eller avdeling for handel og industri i landet det opererer i Sammendrag :
1. Det er fire vilkår hver forretningsmann burde vite: markedsføring, økonomi, næringsliv og finans
to Marketing forsøk på å forklare trender i tilbud og etterspørsel.
3. økonomi gjelder faktorer som fører til distribusjon, produksjon og forbruk av tjenester og varer i en viss økonomi.
4. Finance er studiet av hvordan individer og institusjoner tjene, lagre og bruke penger over en viss tid.
fem. Business er opptatt Betegnelser. Hovedformålet med virksomheten er å skape en lovlig-. støttet organisasjon som opererer ved å selge varer og /eller tjenester
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------