Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom en megler og en utlåner

Det er to typer långivere, detaljhandel långivere og engros långivere de som starter med lånet prosessen selv kalles forhandler, og de som leier entreprenører eller formidlere kalles engros långivere. En megler fungerer som en kommersiell agent som er ansatt av utlåner, eller jobber som frilanser. Hans mål er å finne potensielle kunder. Hans stillingsbeskrivelse omfatter rådgivning, kreditt problemer og behandle lånet osv.
Store långivere har et nettverk av både detaljhandel og engros utlån, og leie de en rekke meglere som tilbyr lån til kunder. En megler kompilerer fila av informasjon der det er detaljer om kreditt rapporter og ulike verifikasjoner, som sysselsetting, eiendeler, vurdering og transaksjoner. filen er overlevert långiver som finansierer penger når det er ferdig. Store banker og långivere kalles portefølje långivere, og de er også referert til som Depository institusjoner. Kredittforeninger, forretningsbanker og sparing, samt tillitsvalgte og lån foreninger er alle porteføljeselskapene långivere.
Utlåner midler direkte, mens megleren selger lån og representerer ulike långivere. tross forskjellene mellom långiver og megler, er begge ser frem til å gjøre en fortjeneste, og de har skjult markering avgifter i tillegg.
Meglere og långivere trenger å få en lisens før tilbyr sine tjenester. Det er nødvendig for å unngå illegitim meglere eller långivere, som gjør forretninger med dem er ikke anbefalt. Deres troverdighet kan verifiseres ved hjelp av ulike organisasjoner.
Långivere låne penger til en låntaker til å betale lånet av. lånet inngår også den ekstra kostnaden av interesse. Ulike långivere har rate forskjeller, og også sitt preg ups eller rente er ikke det samme.
Brokers fungerer som mellomledd eller agenter mellom en klient og utlåner, og en kommisjon er vanligvis opptjent ved ferdigstillelse. De håndterer prosessen med lån på en korrekt og legitim måte
Oppsummering : Gi
1 Långivere lån, mens megleren gir tjenester for å få lån 2. Meglere fungerer som en kommersiell agent som arbeider på provisjonsbasis.
3. Store långivere, som banker eller fagforeninger, blir også kalt portefølje långivere.
4. långivere og meglere begge trenger å få en lisens før du begynner sin virksomhet.
5. meglere og långivere har begge skjulte markeringer eller renter avgifter som de tar betalt til kunden for lånet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------