Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom en megler og en rådgiver

En megler er involvert med salget annuitet produkter og forsikringer osv., og de får ikke betalt for deres råd, mens rådgivere arbeider for klienter og få betalt for råd de gir til kundene. Brokers er bare selgere, og få betalt når deres produkt er solgt, mens rådgiverne gi kontinuerlig tjenester for å opprettholde virksomheten til sine klienter.
De fleste meglere er holdt til en egnet standard, som er i motsetning til en rådgiver som følger lemmene standarder. En annen stor forskjell mellom en megler og en rådgiver er at rådgiverne vil råde kundene med lavest kostnad forholdet og ingen provisjon, må mens en megler vet hva som er i beste interesse for hans klient som er långiver, og anbefaler en dyrere fond. En megler kan kreve gebyrer for sine tjenester så lenge råd er knyttet til megling, ubegrenset og uten skjulte meglervirksomhet kontoer. Dessverre er det mange meglere som misbruker og misbruker denne beskyttelsen ved Investment Advisors Act av 1940, og villedende folk med falske annonser og bruk av ord som økonomisk rådgivere etc. Investment råd er ikke en nøkkel tjeneste hvis de tilbyr det til sine kunder, fordi deres eneste rolle er å kjøpe og selge låneprodukter.
Advisors, i motsetning til meglere, motta betaling for rådgivning og verdipapirer. meglere som tilbyr kontoer basert på noen avgift er holdt til de samme standardene som finansielle rådgivere.
Advisors er registrert med SEC og regulert under Investment Advisors Act av 1940, mens meglere er underlagt en annen regulatorisk regime kalt Securities Exchange Act av 1934, og også følge private-. sektor regulerende organisasjoner Advisors må sette klientens interesse foran sin egen, mens meglere ikke holdes til samme standard fordi teknisk, representerer han et meglerforetak og holder interessen til firmaet hans foran interesse av låner.
Oppsummering :
Brokers er representanter for meglerforetak som arbeider på oppdrag, og kjøpe eller selge investeringsprodukter
Finansielle rådgivere gi råd til sine kunder og få betalt for det.
Brokers er ikke autorisert til å gi råd til sine kunder
Advisors holde interessen til sine kunder i forkant av sin egen interesse
Brokers ikke følger lemmene standarder, og i motsetning til rådgivere, følger de egnethet standarder.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------