Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom easytone og simplytone

Reebok, en populær datterselskap av giganten fottøy selskapet Adidas, har også gjenoppfunnet noen av sine berømte linjene av produkter ved hjelp av sine geniale teknologier. På samme måte som hva Nike gjør til sine sko ved å gjøre det lettere å bruke sin Nike Air -konseptet, Reebok har også utviklet sitt fottøy ved hjelp av ulike teknologier som RunTone, ZigTech, EasyTone og SimplyTone.
Det er klare forskjeller i egenskaper mellom RunTone og ZigTech skotøy men hva puslespill kjøpere er misforholdet mellom EasyTone og SimplyTone teknologier. Egentlig er begge disse sko teknologiene som brukes i Reeboks sko å oppnå nesten samme type følelse og nytte for brukeren. Begge skoene er ment for turgåing og egentlig ikke for omfattende løping eller jogging blant kvinnelige brukere.
Likevel, det er en mindre forskjell i fottøy i pods. SimplyTone gjør bruk av skum pods mens EasyTone sysselsetter luft pods. Selv om det var noen tilbakemeldinger om luften i EasyTone AIR pods lekker flere måneder etter intensiv bruk av fottøy, har dette kravet ikke blitt bevist ennå. Videre er EasyTone sies å være en nyskapende sko eller flip flop løsning som er nøye utformet for å gi styrke til brukerens beinmuskulaturen i hvert skritt han tar. Det gjør bruk av en balanse ball teknologi som involverer bevegelse i luften, noe som skaper den toning og leggben styrke funksjoner i denne fottøy. med hensyn til luft pods, hevder skoen skaperen at luft pods i EasyTone fottøy gi brukeren en glute og hamstring muskler toning nytte av 28 % og 11 % henholdsvis mer enn hva SimplyTone tilbyr.
Basert på selskapets fottøy testing, har tilbakemeldingene vært mest positivt for EasyTone. over 20. 000 data timer har blitt samlet, Reebok fra hundrevis av testing deltakere som deltok. flertall av respondentene virkelig følte en betydelig endring i hvordan deres beinmuskulaturen har jobbet mens du bruker EasyTone fottøy. laboratorietester viser også at teknologien i stor grad støtter styrken utviklingen av de viktigste musklene uten å ha dem lett ut.
i form av rating, det EasyTone fottøy også fikk høyest karakter over hele linja. Uansett EasyTone sko typen, kan det være for toning eller bare for trening, er EasyTone skotøy rangert mye høyere enn SimplyTone.
Når det gjelder prising, Reebok sko bruker EasyTone teknologien har prisklasse på $ 99 til $ 110. Tvert imot er SimplyTone sko priset til ca $ 79 gjør det til en billigere alternativ for EasyTone skoen serien. Hvis du er glad i flip flops, flops EasyTone flip er også tilgjengelig i underkant av 50 dollar.
1. EasyTone fottøy er en dyrere teknologi i skoen slitasje i forhold til SimplyTone.
2. SimplyTone gjør bruk av skum pods mens EasyTone gjør bruk av luft pods.
3. EasyTone sko er rangert høyere enn SimplyTone.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------