Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom regnskap og finansregnskap

Når det gjelder å velge et kurs for å forfølge i en høyskole eller universitet, en stor majoritet av senior studentene søker i business. Dette er fordi, bortsett fra å bli belønnet med en lavere grad som vil få dem inn i de fleste multi-nasjonale selskaper etter endt det faglige programmet, fullfører en virksomhet faglig program i et universitet eller en høyskole vil også gi dem vet-hvordan de vil trenge for å starte egen virksomhet, og for dem å bli sin egen sjef.
Fullføringen av en regnskapsmessig grad programmet i en høyskole eller universitet er ofte sett å være en av de vanskeligste i business. Men det er det mest givende, siden det gir kandidater med en rekke ulike muligheter. Advokatfirmaer verdsetter advokater med en regnskapsmessig lavere grad, fordi de vil være i stand til å hjelpe sine bedriftskunder samtidig, multinasjonale selskaper trenger hjelp av kvalifiserte regnskapsførere å forberede og hjelpe dem presentere sin økonomiske. status til sine interessenter, samtidig som det gir lyd forslag og anbefalinger for fremtidige bestrebelser. Det er ikke rart da, er at regnskap anses å være det språket av virksomheten.
Per definisjon gir en regnskapsmessig grad studentene med teorier og prinsipper opptak, klassifisere, oppsummering og tolke økonomiske transaksjoner av en bestemt enhet. Gjennom årene har regnskapsmessig utvidet fra å møte finansielle behov i organisasjonen, til organisering av ulike grupper av mennesker, som inkluderer regjeringen, interessenter og potensielle kunder. For å møte denne etterspørselen etter mer spesialiserte regnskapsførere, høyskoler og universiteter begynte å tilby regnskaps studieprogrammene som er mer spesialiserte, sammen med de generelle regnskapsprinsipper studieprogrammene at de har blitt med over de siste årene. Finansregnskap er bare ett av de spesialiserte felt av regnskap. Mens dette akademisk studium fortsatt gir studentene de samme teorier og prinsipper som er studert i generelle regnskapsprinsipper kurs, fokuserer finansregnskap på anvendelse av disse teoriene og prinsipper, i utarbeidelse av regnskapet for grupper av mennesker utenfor organisasjonen. Dette inkluderer som oppfyller kravene i kommunale organer, interessenter, finansanalytikere og økonomer. Årsregnskapet er utarbeidet av finansielle regnskapsførere er også brukt for å tiltrekke potensielle og fremtidige kunder. Dette står i sterk kontrast til generelle regnskapsprinsipper studieprogrammene, som gir opplæring til elever for utarbeidelse av et regnskap som kan brukes internt og eksternt.
Oppsummering
1. og regnskapsmessig behandling er undergraduate business akademiske programmer som hjelper elevene til å lære prinsippene for opptak, klassifisere, oppsummering og tolking finansielle transaksjoner.
2. Regnskapsmessige studieprogrammene er svært generelle i sin trening, mens finansielle regnskap studieprogrammene tendens til å være mer spesifikk og spesialisert i å trene studentene.
3. Regnskap grad programmer trene studentene til å utarbeide årsregnskap som skal brukes for å møte de interne og eksterne finansielle rapportering behovene til en bestemt organisasjon. på den annen side, finansregnskap bare fokuserer på utarbeidelse og oppsummering av regnskapet for å møte behovene til grupper av mennesker utenfor bedriften, for eksempel offentlige instanser og potensielle investorer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------