Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom HSA og MSA

HSA står for helse sparekonto, mens MSA står for Medical sparekonto. Disse vilkårene referere til trygdeordninger i Amerika. Selv om det er mange mennesker som er heldige nok til å ha en slags helseforsikring, er det mange av disse menneskene faktisk ikke forstår hva helseforsikring alternativer er tilgjengelige mange med forsikring vet ikke hva forskjellen er mellom en medisinsk sparekonto og en helse sparekonto,. likevel er det viktig forskjeller mellom de to ordningene.
For å forstå nitty-modig av hvordan de to helse ordninger arbeid, må vi forstå ideen om forbrukeren-. drevet helsevesenet Forbruker-drevet helsevesenet tar seg av pasienter enten under HSA eller MSA, men med en forsikring som er svært fradragsberettiget. denne svært egenandel politikken brukes som beskyttelse for pasienten mot plutselige, katastrofale medisinske utgifter. forsikringer av denne typen har en betydelig lavere månedlig premie i forhold til den lave fradragsberettigede trygdeordninger. Slik starter en HSA eller MSA, må du ha en høy egenandel helseforsikring plan ( hdhp ). Når det er satt opp, kan innskudd gjøres av arbeidsgiver på en før skatt basis, i MSA eller HSA. ellers, hvis forekomstene er ikke gjennom din arbeidsgiver, så samlingene vil være etter-skatt det er grenser for beløpene som kan bli satt inn hver konto, og disse grensene er satt av skattemyndighetene. Eventuelle beløp som overstiger grensene anses overdreven, og er ikke skatt-fradragsberettiget Men når pengene er deponert den forblir i kontoen din, og selv om din stilling og slipp den hdhp, vil kontoen forbli din.
Det er viktig å vite at det finnes opplysninger for hvem som egentlig kvalifiserer for hvilken ordning. Både HSA og MSA trenger en hdhp for å åpne en slik konto, men det er to ytterligere opplysninger som kreves for en MSA Kun personer, eller deres ektefeller, ansatt i et selskap med 50 eller færre arbeidstakere kvalifisere for en MSA Alternativt kan du eller din ektefelle være selvstendig-. næringsdrivende Videre fortsatt, med en MSA, du kan ikke motta bidrag fra arbeidsgiveren din og deg selv innenfor samme år, mens for en HSA, er det mulig. Grenser for begge ordningene differas vel. HSA begrensninger er satt av skattemyndighetene på et fast beløp per år, mens for MSA, er det bestemt av en prosentandel av din årlige inntekt og dine årlige egenandeler. A MSA gjør ikke tillate deg å bidra mer enn du har tjent i det året
Oppsummering :
HSA står for helse sparekonto, mens MSA står for Medical sparekonto
A MSA har to flere kvalifikasjoner som trengs enn en MSA, samt hdhp, mens HSA bare må hdhp å åpne.
MSA tillater ikke bidrag fra deg selv og arbeidsgiver i samme år, mens HSA gir dobbelt bidrag, eller til og med bidrag fra tredjeparter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------