Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom CGA og CMA

forkortelsen for CGA står for Certified Generelt revisor, og CMA står for Certified Management Accountant. Den Certified Management Accountant fokuserer på økonomistyring oppgaver, og dette stilling er ofte tilgjengelig innen regnskap. Det Certified Generelt revisor er en lignende posisjon som også er i høy etterspørsel i bransjen
i motsetning til troen på at en person må ha en grad i handel for å kvalifisere for en CGA program, bare en bachelorgrad, fokusert på ethvert område av studien, er nødvendig. Det er kurs tilgjengelig, som dekker en periode på to år eller så, som vil kvalifisere en individuell for CGA programmet. En person som har oppnådd gode faglige legitimasjon, en bachelorgrad og relevant handel grader, bør være svært vellykket i finne arbeid som en CGA Folk som trener for å være en CGA bør ha gode kommunikasjonsevner og godt-avrundede mellommenneskelige ferdigheter følgende er noen punkter verdt å nevne om CGA programmet:
Personer som er interessert i CGA-programmer kan også studere gjennom korrespondanse.
Etter gjennomføringen av relevante kurs og en bachelorgrad, kan den enkelte kunne konkurrere på opptaksprøve for en CGA betegnelse.
CGA Programmet har et poeng system som består av tilstrekkelig erfaring, i. for å forberede den enkelte for den strenge arbeidsmiljø av et regnskapskontor A CGA program består av to til tre år i full-. tid jobbe et visst antall timer må fullføres, altså, hvis du jobber med en deltids-basis, kan det ta lenger tid å fullføre hele kurset.
Alt som trengs er anbefalingene fra dine CGA evaluatorer og arbeidsgivere, for å etablere deg som en profesjonell i dette regnskap feltet.
CMA programmer, derimot, gjør den enkelte til å lykkes i Driftsregnskap oppgaver. Kreativitet kreves av CMA for å løse ulike økonomiske problemer. En universitetsgrad er nødvendig før du kan fullføre opptaksprøve for en CMA. i eksamen, dine talenter og ferdigheter på business kunnskap, analytisk tilnærming og skriftlig kommunikasjon, vil bli testet. Når eksamen er bestått, kan du melde deg på CMA strategisk ledelse program, der du vil ha to år til å utføre praktiske anvendelser av regnskap knyttet til dette feltet.
Dette arbeidserfaring assisterer den enkelte. med diskusjonen prosessen i denne prosessen, du, andre kandidater og program moderatorer, vil utføre diverse diskusjoner basert på virkelige forretningsscenarier, i ansikt-til-. ansikt sesjoner En komplett styring rapport må sendes i tillegg. Denne typen læring formatet tilbyr studenten en mulighet til å forbedre de viktigste aspektene ved CMA studiens kommunikasjon og forhandlingsteknikk
Oppsummering :
En CGA programmene kan styres gjennom korrespondanse.
2 CMA programmer kan skjøtes etter vellykket gjennomføring av opptaksprøve
3 CGA programmene er basert på erfaring, mens, CMA programmene er basert på ansikt-til ansikt økter, der de grunnleggende ferdighetene til kommunikasjon og forhandling er forbedret.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------