Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom IRA og 401K

Mange enkeltpersoner håper på en enkel og godt-. Kompensert pensjonsalder Noen nytte av pensjonsordninger i håp om lettelser alt ut etter de lange hardtarbeidende år Man kan få IRA,. fullstendig kjent som individuell pensjon Arrangement, mens andre betale for 401K. så hva er forskjellen?
en IRA plan, i U. S, gir noen skatteincentiver for ens pensjonspenger grunn av sitt brede utvalg av sub-. plantyper, kan man benytte seg av selv-forutsatt tilbudene, mens andre kan benytte arbeidsgiver-forutsatt ordninger. I denne planen, kan du faktisk gjøre investeringer for noen sikkerhet, og i noen tilfeller, finans-. Relaterte instrumenter kan for eksempel eieren investere i fast eiendom så lenge han eller hun vil ikke ha en direkte gevinst fra investeringen. Når du er under 401K planen, kan du bare investere i de faktiske midlene som blir tilbudt av selskapet eller instituttet sponse sa plan. grunn av forskjellen i måten antatte bidrag er beregnes i hvert plan type, er beløpet som skal bidratt til en pensjonsordning generelt større i 401K plan enn IRA. I 401K pakken, kan avgiften per år vanligvis kommer så høyt som $ 12 000 dollar, mens sistnevnte vil bare kreve en tredjedel av 401k i beløpet med $ 4000 per år eller litt mer.
En annen fantastisk funksjon av 401K plan, spesielt den enkelte 401K typen, kan du lage en direkte lån som er ca 50 % av planens verdt selv om de ikke overstiger $ 50. 000. i en IRA plan, vil du ikke ha det privilegium å gjøre det spesielt med september IRA type. fleste IRAS vil bare gi deg muligheten til indirekte rollover, der du blir bedt om å betale de lånte beløpet til en annen IRA konto til en svært begrenset mengde tid ( la oss si 12 måneder) eller annet du vil bli straffet med massevis av avgifter og skatter.
Summary :
1 I IRA plan, kan du investere i verdipapirer og finans-relaterte instrumenter mens 401K bare gir bidragsyter muligheten til å investere på fond som selskapet tilbyr.
2 Vanligvis IRA planen tilsier en mindre mengde bidrag i forhold til 401K
3 I noen undergrupper av 401K planen, kan du faktisk gjøre et lån inntil halvparten av den totale verdien av planen og i de fleste tilfeller er dette skattefritt. fleste IRA planene ikke har denne fordelen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------