Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom sertifikat og diplom

Vi hører ofte om sertifikat kurs og diplom kurs. Mange bruker både begrepene om hverandre. Men faktisk er et sertifikat forskjellig fra et diplom.
A diplom er et dokument utstedt ved avslutningen av et kurs ved en utdanningsinstitusjon, som sier at mottakeren fullført studien. Diplomer også kan konferere en akademisk grad til mottakeren. på den annen side, er sertifikatet en bredere begrep. det kan referere til dokumenter i ulike sfærer av den daglige liv som en fødselsattest, grad sertifikat, vigselsattest, og selv et sertifikat av takknemlighet. Så et sertifikat er et offisielt dokument som bekrefter et faktum. I pedagogisk domenet, kan sertifikatene gis når en student går opp til eksamen, vinner en premie, eller fullfører et kurs. Det bekrefter bare at noe er oppgitt i sertifikatet er gjort.
i noen land er et diplom kjent med begrepet Testimonium og er et nivå av en akademisk pris. Når du sier at du har fått PhD diplom, er det faktisk betyr at du har fullført PhD og har et dokument å sertifisere det. Og dokumentet som sertifiserer din kursavslutning kan være et sertifikat fra universitetet eller utdanningsinstitusjon. Når vi snakker om diplom kurs og sertifikat kurs, kan de betydninger være litt annerledes. Et sertifikat kurs er vanligvis av kortere varighet, sannsynligvis et par måneder. Etter det får du et sertifikat som sier gjennomføringen av kurset. du kan gjøre sertifikatet kurs i kjøring, førstehjelp, web designer, etc. En diplom kurs er mer i varighet. Det kan være alt opp fra måneder til år. Et diplom vil bli tildelt til deg etter ferdigstillelse av kurset med de angitte karakterene eller prosent av merkene. En annen forskjell mellom de to er at sertifikatet kurs trenger ikke nødvendigvis være relatert til skolen eller eksamen krav. Det kan være i alle domener, og viser at mottakeren har mestret en ferdighet.
sertifikater kan brukes til å gjenkjenne prestasjoner i mange kriterier selv på akademisk nivå. for eksempel sertifikat på 100 % frammøte, sekundært skole ferdigstillelse sertifikat, og en eksamen sertifikat. Men et vitnemål ikke kan tildeles i disse tilfellene. Diploma er mer av et kurs ferdigstillelse. Nå må dere ha forstått at sertifikater kan gis for diplomer, men ikke vice versa.
Noen ganger, bortsett fra sertifiserende et pass, kan et sertifikat være navnet på en utmerkelse også til tider også den sertifiserer en kvalifikasjon som sådan som Høyere skole sertifikat og viktoriansk Certificate of Education
Summary. :
1. Sertifikater kan være i noen domener som fødselsattest, vigselsattest, men vitnemål strengt refererer til faglig domenet.
2. Diploma ofte tildeles studenter som fullfører videregående skole eller konfirmasjonen mens sertifikater kan gis for å mestre noen ferdigheter, ikke nødvendigvis akademisk.
3. Diploma kurs er lengre i varighet enn sertifikat kurs.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------