Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom parole og prøvetid

Det er noen mennesker som interchangeably bruker begrepene, prøveløslatelse og prøvetid. Selv om de er begge juridiske termer, kan du likevel trekke ut forskjellene for hver slik at du ville være i stand til å forstå disse ordene.
prøvetid er faktisk en del av straffen eller det er den setningen gitt av dommeren oftest når en dommer ga personen en prøvetid, kan det være en del av antall fengsel og deretter fulgt med en prøvetid. det forekommer at en rekke prøvetid år vil tjene som straff for en mindre forbrytelse begått. Hvis en person er under prøvetid, er det ukentlige eller månedlige økter som han trenger for å ivareta med en prøvetid offiser. Andre forhold kan også inkludere portforbud eller i noen tilfeller er ikke tillatt å kjøre. Dersom denne personen forplikte en forbrytelse, ville han bli satt i fengsel igjen, og eller betjene flere år for den ekstra kriminalitet begått.
parole derimot blir gitt ved prøveløslatelse styret til fange. det er tider at dommeren ville straffen disse menneskene med livet-tid fengsel for forbrytelsene begått. Og hvis den innsatte har blitt veloppdragen inne i fengselet, kunne han få en prøveløslatelse etter at hans sak ble anmeldt av parole bord Dette er en noe en belønning for ikke-voldelige innsatte til å forkorte opp sine år i fengsel.
Hvis en person er prøveløslatt, han også har forutsetninger for å møte. han trenger å delta på møter med parole offiser og bør informere offiseren skulle han forlate landet. Hvis han bryter disse tilstandene eller begikk kriminalitet mens de er på prøveløslatelse, ville han bli satt i fengsel og tjene de gjenværende år i fengsel som per den opprinnelige setningen gitt.
Den viktigste forskjellen for prøveløslatelse og prøvetid er den personen som gir det en dommer gir prøvetid når du leser dommen, mens en parole bord tilskudd prøveløslatelse etter observere at innsatte har vært ikke-. voldelig inne i fengselet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------