Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom åpne og lukkede boliglån

Det finnes to forskjellige typer boliglån åpen boliglån og lukket boliglån. Noen forskjeller eksisterer mellom de to typene, men ofte folk blir forvirret.
Den største forskjellen mellom de to typer boliglån er i betaling sikt I en lukket boliglån, er du forpliktet til mortgager for en bestemt tidsperiode It. er ofte referert til som en låst system. i denne låst systemet, vil du kunne betale av boliglån bare når du selger av eiendommen. På den annen side er åpen boliglån ikke så streng. I denne boliglån systemet kan du nedbetale boliglån uten gebyr kostnader til enhver tid.
Open boliglån er for kortere perioder enn lukket boliglån. tidsperioden kan variere fra seks måneder til ett år. men rentene er høyere for åpen boliglån system. i lukkede boliglån systemer, kan du ikke refinansiere eller forhandle på boliglån før du kommer slutten av perioden spesifisert. Og hvis du ønsker å fornye boliglån, må du betale en bot kostnad. Straffen kostnader bestemmes av boliglån, og det kan være en interesse for en periode eller rentedifferansen beløp Noen lukkede boliglån systemer lar deg benytte visse fordeler med åpen system som de ulike pre-betalingsmåter. en fordel med å velge en lukket boliglån plan over en åpen plan er den tidsperioden. planene kan variere fra 6 måneder til 25 år. Men hvis du velger en variabel åpen plan, kan du få Løpetiden for boliglån inntil 2 år. i en lukket boliglån plan, kan du betale hovedstolen i ulike betalingssystemer sett, avhengig av din bekvemmelighet.
Lukkede boliglån planer er sikrere. Open planer kan bli påvirket av markedsforholdene pga den korte span og høye renter. men åpner planene er mer fleksible enn de lukkede planene. i en åpen plan, kan du bli frigjort av fra lånet når som helst uten å gjøre noen tvangsmulkter. Selv om renten er høy i en åpen plan, kan du til tider spare ganske gode mengder som begrepet er mindre. å sammenligne den lukkede planer, vil du måtte betale interesser for en lengre periode, noe som kan utgjøre nær den åpne plan interesse beløp til tider. Gode tider å velge åpne boliglån planer er når du har en økonomisk usikkerhet eller forventer du at rentene vil falle
Oppsummering :
En Lukkede boliglån planene er lenger i varighet enn åpen planer.
2. de rentene er høyere i åpne planer enn i lukkede systemer.
3. grunn av fleksibiliteten i de åpne boliglån planene, kan du lukke planen når som helst uten å betale noen straff beløp.
4. i et lukket system, kan du ikke refinansiere boliglån før slutten av semesteret.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------