Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom svart og veldig svart mascara

Mascara er en av de viktigste og mest populære kosmetikk brukes av kvinner for å forbedre sine øyne på få sekunder Det er lett å bruke,. Den har dramatisk effekt på øynene, er enkelt og praktisk å bære, og endrer utseendet på en person på bare to enkle slag. Blondiner, rødhårede og andre kvinner med lyst hår foretrekker å bære mørke mascaraer å gjøre sine øyne pop ut, vipper deres ser større, tykkere, omstendelig, og mer attraktivt.
MascaraMascaras er tilgjengelig i en rekke nyanser. De er tilgjengelige i tre forskjellige former. Kremer, kaker, og væsker de vanligvis inneholder voks, oljer, pigmenter for farger som karbon svart for en svart farge og jern oksider for brune farger og konserveringsmidler er de solgt. som vanntette eller enkle mascaraer. Noen ganger ultramarin brukes også for blå mascaraer, og FDA forbyr bruk av kull og tjære. oljene som brukes for mascaraer omfatter oljer som, sesamolje, lanolin, ricinusolje, eukalyptus olje, etc De voks brukes er. bivoks, karnaubavoks og parafin. De vanntette mascaraer inneholde dodecane som rebuffs vann, og andre mascaraer har ingredienser som er vannløselige. De mascaraer som bukter seg eller forlenge vippene vanligvis har nylon mikrofiber og rayon mikrofiber, og for å stive av vippene ingrediensene som brukes er metyl eller ceresin, etc.
svart og veldig svart mascara
Mascaras er tilgjengelig i mange farger, men den vanligste er sort og veldig svarte mascaraer. svart maskara gir en mildere, subtil utseende, og veldig svart mascara gir en nesten flytende ibenholt utseende. Svart maskara er en enkel svart med noen som har nyanser av brunt, grått og dyp blå eller lilla. Men veldig sort mascara er bare svart. Den har ingen annen nyanse synlig. Det antas at folk med mørke øyne burde det meste gå for meget svart mascara mens mennesker med brune øyne kan spille med mange forskjellige nyanser eller en svart maskara med andre fargetoner. Det er en mote trend å bruke lettere og svart mascara for dagen slitasje å gi en mer naturlig og lys utseende og veldig svart mascara på kveldene for å gi en mer moden, voksen, og mørkere utseende. Veldig sorte mascaraer brukes for å gi en røykfylt titt som er svært populær kveld slitasje. Det er vanligvis bæres for å gi en mer forførende utseende og å gjøre øynene ser mest fremtredende i hele ansiktet som gjør øynene hovedfokus. oppmerksomhet
Summary :
en veldig svart mascaraer er veldig mørkt svart og vanligvis gir inntrykk av å være svart, svarte mascaraer er svart maskara med nyanser av farger som er synlig som enkle sorte, mørke brune, mørke lilla, mørk blå, mørk grå, osv.
2 veldig svart mascaraer er vanligvis bæres på kveldene for å gi en mer voksen look ; svart mascaraer er slitt sammen med lysere nyanser i dag slitasje for å gi en mer naturlig look
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------